Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG FH2U2HDN1, mașină cu control Touch

Mașina de spălat rufe LG FH2U2HDN1 e una din segmentul superior și cred că acest aspect e evident după cum arată. Nu e suficient ca o mașină să fie performantă, ea are nevoie de tehnologii noi cum e Direct Drive. Cu acesta, mașina are o durată de viață mai lungă, consum mai mic de energie, silențioasă și performanțe superioare. Această mașină vine și cu tehnologie TurboWash care reduce timpul de spălare dar rezultatele sunt la fel de bune sau chiar mai bune. O altă tehnologie care ajută în timpul spălării e 6 Motion DD, iar cu NFC puteți folosi telefonul inteligent pentru a folosi un program de spălare nou ori pentru a identifica o eventuală problemă.

Poate că pare cam scumpă, însă veți observa că nu e ca oricare altă mașină. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG FH2U2HDN1, mașină cu control Touch

O mașină cu ușă mare vă permite să introduceți mai multe rufe de o dată fără probleme. Mi se pare normal să fie așa deoarece e o mașină de ultimă generație la un preț destul de bun. Poate că ați văzut multe mașini ieftine dar nu toate oferă un control așa de simplu – prin atingere, tehnologii care măresc fiabilitatea aparatului și e foarte important ca programele să fie diversificate.

Panoul de control are un ecrna LED destul de mare iar unele butoane sunt senzitive. Numărul de programe e irelevant cât timp puteți descărca altele cu ajutorul smartphone-ului. La capitolul tehnologii, mașina de mai sus stă foarte bine, puteți diagnostica cu telefonul orice problemă – –
Smart Diagnosis.

Plusuri: design elegant, control avansat, silențioasă, consum redus de resurse, rezultate excelente.
Minusuri: nu prea sunt.

LG FH2U2HDN1 e genul de aparat care impresionează prin funcționalitate și dotări, iar unele serii oferă doar dotări elementare. Chiar dacă are o adâncime de numai 45 cm, nu cred că poate fi inclusă în categoria mașinilor de spălat Slim. Acele modele au adâncime sub 45 cm (chiar 40 cm), dar nici nu prea le recomand celor care vor un model special. Cu alte cuvinte, nu se pot incorpora prea multe într-un aparat mic, dar tendința e ca mașinile să devină tot mai mici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu