≡ Meniu

LG FH4A8FDH8N, mașină de spălat neagră cu uscător performant

LG FH4A8FDH8N face parte din cea mai avansată serie pentru uz casnic. Cu acest model economisiți spațiu deoarece e un aparat 2 în 1 – mașină de spălat + uscător. Tehnologia 6 Motion DD ajută să obțineți rezultate mai bune datorită mișcărilor cuvei (mișcările sale sunt în funcție de programul ales). Mai sunt și alte tehnologii care nu le găsiți pe orice mașină: Truesteam, Tag on, Inverter Direct Drive și Smart Diagnosis. Poate că nu par prea speciale sau prea multe, însă eu consider că sunt de ajuns pentru a deveni un model premium.

Designul e foarte interesant iar ușa mare e bine-venită deoarece puteți introduce fără probleme rufe de dimensiuni mari. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG FH4A8FDH8N, mașină de spălat neagră cu uscător performant

Specificațiile tehnice sunt destul de impresionante – centrifugare de 1400 RPM, capacitate de spălare de 9 kg, capacitate de uscare de 6 kg, clasă energetică A. Panoul de control e unul ceva mai deosebit și vă recomand să studiați întâi manualul său. Nu spun că e prea complex, dar e bine să știți ce fac toate butoanele deoarece mă gândesc că nu ați mai avut o așa mașină.

Nivelul de zgomot nu e de neglijat, dar acesta depinde de etapa programului (spălare, nivelul e mai scăzut). Dimensiunile sale sunt destul de generoase, dar e și normal pentru că are performanțe ridicate. Are toate programele de spălare uzuale, la care se mai adaugă și câteva programe noi pentru anumite țesături. Poate fi pusă cam oriunde, poate chiar și sub blat ca în prezentarea de mai sus.

Plusuri: fiabilă, spală și uscă mult, design elegant, toate acele caracteristici speciale, ușor de folosit.
Minusuri: nu oricine și-o permite.

LG FH4A8FDH8N e singura mașină pe negru care impresionează la ora actuală, iar dacă nu vă interesează culoarea, puteți găsi câteva alternative (chiar și fără uscător dacă nu vă trebuie). Chiar dacă nu e ieftină, e spală mult și pentru a câștiga mai mul timp, ea se ocupă și de uscarea lor. Ca la orice model de acest fel, uscătorul incorporat nu poate usca cantitatea maximă de spălare. Eventual, spălați 6 kg de rufe și le uscați ulterior fără a mai scoate din ele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu