Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG FH4G7TDN0, mașină cu control touch și 6 Motion

LG FH4G7TDN0 e un aparat electrocasnic de tipul mașină de spălat rufe care nu doar e foarte eficient, ci are și afișaj touch.
Se adresează celora interesați de o mașină cu o capacitate de încărcare mare și care vor ceva care să nu coste mult.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu o fiabilitate ridicată și care are integrate multe tehnologii utile. Pentru a vă face o părere despre cum arată puteți vedea din imaginea alăturată.

LG FH4G7TDN0, mașină cu control touch și 6 Motion

Caracteristica 6 Motion presupune că aparatul are diferite tipuri de mișcări în funcție de tipul de țesături.
E un model deloc mare întrucât vine cu o lățime de 60 centimetri și o lungime de 55. Iar, în acest fel o să puteți să o amplasați acolo unde doriți cu un efort minim.
Nivelul de zgomot e unul scăzut de 52 decibeli la spălare și 75 decibeli la centrifugare.
Având o capacitate mare de 8 kilograme e nevoie și de o viteză de centrifugare mare de 1400 rotații. În acest fel rufele sunt spălate bine și la final sunt stoarse așa încât să nu fiți nevoiți le țineți prea mult la uscat.
Printre cele 13 programe se numără cel rapid de 30 minute. Acest program e pentru spălarea rufelor care nu sunt așa de murdare.
Aparatul e garantat la 2 ani, iar motorul e garantat la 10 ani.
De asemenea programarea întârziată e o facilitate prezentă la acest model întrucât poate fi programată de la 3 la 19 ore.
Pe lângă ecranul touch acest aparat are și caracteristica Smart Diagnosis (versiunea 3) așa încât să puteți diagnostica rapid dacă e ceva în neregulă.
Dacă vă interesează ceva mai ieftin atunci LG F12B8ND1 e o alternativă cu o capacitate inferioară și cu dotări de bază cu un preț ceva mai mic.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi costul nu prea mare, că vine de la un brand ok, fiabilitatea crescută și că are clasa A+++ (deci un consum mic de curent).

În concluzie, dacă vrei un model de mașină de spălat care să arate bine, să poată spăla cu consum redus de curent și să nu fie prea complicat de utilizat atunci modelul acesta e recomandarea mea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu