≡ Meniu

LG FH4U2TDH1N, mașină cu uscător și 1400 rpm

LG FH4U2TDH1N este un electrocasnic 2 în 1 întrucât e mașină de spălat rufe și uscător. E perfect pentru cei interesați de un aparat eficient energetic și care nu au prea mult loc de depozitare.
Evident că vine cu cele mai noi tehnologii de la LG printre care aș aminti motorul Direct Drive, 6 Motion și altele.

Are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care ne va ajuta să spălăm bine și să economisim timp. Aparatul are și un panoul de comand modern, lucru care poate fi văzut din imaginea de alături. Pe acest ecran de tip LED pot fi citite diferite informații.

LG FH4U2TDH1N, mașină cu uscător și 1400 rpm

Aparatul are o eficiență deosebită deoarece vorbim de clasa A la spălare și la partea de consum de curent.
Nu are un nivel de zgomot scăzut deoarece la spălare are 57 decibeli, iar la centrifugare de 72 decibeli. Acesta nivel de zgomot nu e ceva deosebit deoarece la toate modelele avem astfel de parametri.
Capacitatea de încărcare e de 8 kilograme la spălare și de 5 la uscare.
Vine cu protecție contra alergiilor, iar această tehnologie e numită Truestream, în care sunt integrate ale funcții. În acest fel alergiile sunt eliminate în proporție de 99,9%. E ca un filtru Hepa de la aspiratoare. În ziua de azi e bine să ne păzim de alergii și de potențiali factori alergici întrucât din mediul extern vin diferiți factori dăunători cum ar fi poluarea și altele.

Există multiple motive pentru care cineva s-ar orienta înspre un astfel de model, iar printre acestea se numără costul mic de întreținere, că nu are un preț mare, că ocupă puțin spațiu și că face economie de resurse.
Motive contra achiziției nu ar fi deoarece chiar e un model bun din toate punctele de vedere.

Deci, dacă te interesează o mașină care să te ajute să speli eficient și să uști rufele fără mari bătăi de cap atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Alături am pus un clip în care se poate urmări o prezentare video a acestui model.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu