≡ Meniu

LG FH4U2VDN1, mașină de spălat de 9kg

Mașina de spălat rufe LG FH4U2VDN1 e una destul de avansată și cred că e evident doar după cum arată. Designul e destul de modern și ecranul LCD afișează multe opțiuni/informații. Aș putea spune că acest model reprezintă următoarea generație de mașini de spălat și chiar nu am ce să-i reproșez. Motorul e unul silențios și datorită tehnologii Direct Drive, nu mai sunt nici vibrații, iar Inverter controlează consumul (îl menține constant ca la alte tipuri de aparate).

Alternativele sunt multe dacă nu vă trebuie neapărat modele foarte avansate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG FH4U2VDN1, mașină de spălat de 9kg

E o mașină cu încărcare frontală iar ușa e una de dimensiuni generoase. Caracteristicile tehnice principale ale acestui model sunt: centrifugare de 1400 RPM, capacitate de 9 kg și clasa A+++. Numărul mare de programe e un plus și se pot descărca chiar și pe telefon diverse programe pentru țesături mai speciale. Programele ajustează anumiți parametrii și deci centrifugarea nu e întotdeauna maximă dar ea poate fi schimbată și manual pentru cele mai bune rezultate.

Oferă opțiuni de selectare a centrifugării și autodiagnosticare, dar nu trebuiesc neglijate nici tehnologiile: Smart Diagnosis și Invert Direct Drive (pentru reducerea zgomotului și a vibrațiilor). Cu toate acestea, mașina de mai sus nu poate fi una compactă adică cu design Slim. Depinde de cât spațiu aveți însă un model compact nu poate spăla mai mult de 7kg. Totuși, cu trecerea timpului mașinile de spălat devin tot mai încăpătoare.

Plusuri: arată foarte bine, motor fiabil și performant, consum mic de energie, destule funcții, control prin intermediul telefonului (dacă are NFC).
Minusuri: nu e chiar ieftin.

LG FH4U2VDN1 e un aparat foarte bun și care l-aș achiziționa dacă aș avea de spălat mult și des. Cu alte cuvinte, e precum o investiție pe termen lung și chiar nu văd ce ar putea oferi un model viitor. Nu există un alt aparat care să-l înlocuiască pe acesta, însă un ajutor în plus poate constitui un uscător de rufe iar acela trebuie să aibă o capacitate de uscare similară sau apropiată cu cea a mașinii de spălat. Astfel, spălați și uscați o singură dată. Nu aș alege cele integrate deoarece uscă puțin.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu