≡ Meniu

LG GBB329SWJZ, combină cu Smart Diagnosis

Combina frigorifică LG GBB329SWJZ e una specială deoarece vine cu următoarele caracteristici speciale: clasa energetică A++, optimizare spațiu, compresor Linear Inverter, iluminare LED, Smart Diagnosis, Full NoFrost. Toate aceste dotări sunt prezente doar pe combinele mai avansate și cred că le considerați destul de utile. Un compresor de tip Inverter are o durată de viață îndelungată, motiv pentru care vi se oferă și 10 ani garanție pe acesta. Designul e atrăgător chiar dacă nu e argintiu și modelele cu mânere incorporate mi se par mai elegante.

Ținând cont de toate dotările, prețul e destul de corect, că doar nu e vorba de un aparat frigorific mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG GBB329SWJZ, combină cu Smart Diagnosis

Volumul total e destul de generos și e împărțit astfel încât are un congelator cu trei compartimente generoase. Cam toate congelatoarele incorporate au trei compartimente, doar că pot fi mai mari sau identice (în funcție de volumul total). Acesta poate congela cel mult 8 kg de alimente în 24 de ore, deci e cam aceeași capacitate ca și la multe alte modele doar că are și NoFrost. Nu e un model foarte înalt pentru că are acel design cu optimizarea spațiului interior. Adică, pentru aceleași dimensiuni veți avea un volum interior mai generos.

E dotat cu un ecran LED extern de tip I-Micom (Dot), senzori digitali pentru controlul temperaturii, blocare acces copii, alarmă ușă, sistem de răcire fără gheață etc. Acesta poate fi pus oriunde, chiar și în colțul din dreapta al camerei, deoarece are ușă cu deschidere la 90 de grade fără ca ușa să atingă peretele.

Plusuri: are caracteristici tehnice decente, arată bine, multe dotări speciale utile, consumă puțin etc.
Minusuri: nu sunt.

LG GBB329SWJZ e un aparat frigorific de ultimă generație și e loc de mai bine dar în acest buget nu puteți avea prea multe pretenții. Dacă nu vi se pare suficient de mare, alături de acesta puteți lua un congelator generos sau o ladă frigorifică dacă dispuneți de mai mult spațiu. Dacă nu vă place acest model, acest producător oferă soluții mai bune pentru un buget ceva mai generos.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu