≡ Meniu

LG GBB530NSQWB, combină frigorifică cu No Frost și control electronic

Combină frigorifică LG GBB530NSQWB e una destul de reușită și impresionează mult prin eleganță. E destul de ușor să vă dați seama dacă un aparat e scump sau ieftin pentru ce oferă deoarece sunt multe aparate cu care o puteți compara. Oricum, frigiderele sunt mai late și congelatorul nu e la fel (e mai mic și e poziționat în partea de sus). Congelatorul e împărțit pe compartimente egale iar la unele sunt doar rafturi (la frigiderele clasice). Pentru mai mult spațiu de congelare se poate cumpăra o ladă frigorifică de la un alt brand (sunt multe modele fiabile).

Alternativele sunt multe deoarece nu e o combină ieftină și la un buget mai mic veți găsi variante cu volum mai mic sau cu același volum (fără  No Frost). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG GBB530NSQWB, combină frigorifică cu No Frost și control electronic

Sistemul de răcire e unul No Frost iar consumul scade semnificativ cu acesta. Deasemenea, alimentele sunt proaspete o perioadă mai îndelungată deoarece nu se mai formează atâta gheață. Consumul de energie e unul de 317 kWh pe an și acesta scade dacă nu veți folosi prea des congelatorul. Cu un așa consum, paratul are clasa de eficiență energetică A+.

Frigiderul are compartimente speciale pentru fructe/legume dar și pentru carne de pește. E ușor de observat pentru ce e fiecare compartiment deoarece sunt pictograme pe ele. Congelatorul acestui aparat e unul de 91 litri iar performanțele sale sunt decente (congelează cam 9 kg la 24 de ore).

Designul său e unul pe argintiu, mânerele sunt verticale, interiorul e bine împărțit și luminat. Pe partea de funcții și siguranță are: sistem antibacterian, Smart Diagnosis și sistem Multi Airflow. Dimensiunile sale sunt generoase și adâncimea a avut de suferit dar se poate pune fără probleme în locul vechiului model.

Plusuri: sistemul antibacterian, design elegant, control electronic, are sistem de răcire avansat, e silențioasă etc.
Minusuri: nu prea sunt.

LG GBB530NSQWB nu ocupă mult spațiu chiar dacă e spațioasă pentru că e diferă de un frigider. Cu siguranță, nu oricine și-o permite iar prețul mi se pare destul de corect. Clipul de jos că poate ajuta să faceți alegerea corectă și interiorul e destul de interesant.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu