≡ Meniu

LG GBB530PVQPB, combină mare cu No Frost

LG GBB530PVQPB e un aparat frigorific de care aveți nevoie deoarece puteți depozita mult în el fără nici o probleme. Congelatorul e performant și e împărțit pe compartimente și cu rafturi cum e la frigidere. Poate că nu are chiar toate dotările posibile de pe piață, dar poate că nici nu aveți nevoie de ele. Mă refer la dozatoare pe ușa frigiderului, suport pentru sticle și altele. Nu e chiar așa de ieftin și pentru că are acel volum generos și mă refer la cel net (cel real). Chiar dacă volumul e generos, aparat nu e cu mult mai mare decât unul clasic. La combine, doar înălțimea diferă dar la unele variante poate chiar și adâncimea.

Oricum, dacă e nevoie de volum generos, un side by side e recomandat chiar dacă nu e foarte ieftin. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG GBB530PVQPB, combină mare cu No Frost

E un aparat destul de mare și care merită încercat iar dacă vi se pare scump, se poate cumpăra în rate. Combina frigorifică de mai sus are un volum generos – 343 litri. Clasa energetică A++ e foarte bună deoarece evidențiază eficiență energetică. Consumul de energie anual e undeva la 224 kWh iar pe zi poate fi calcul destul de ușor. Capacitate de congelare e foarte bună și nu e prezentă la orice model (la unele e pe jumătate).

Pe partea de design are: finisaj pe inox, deschidere spre dreapta a ușilor, mânere verticale, interior iluminat cu LED. Un control digital oferă și funcții suplimentare: super-congelare și sistem de avertizare pentru ușă deschisă. Pe partea de funcții are: super-congelare, sistem de avertizare pentru ușă deschisă, blocare setări împotriva accesului copiilor, Smart Diagnosis, Bio Shield.

Plusuri: foarte încăpător, arată bine, toate acele dotări speciale, fiabilitate și consum redus.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

LG GBB530PVQPB e o alegere foarte bună și care merită încercată iar dacă vi se pare prea scumpă, atunci puteți alege una la fel de dotată doar cu volum mai mic. Congelatorul mi se pare destul de spațios iar dacă nu vă este de ajuns, atunci vă recomand o ladă frigorifică sau un congelator clasic.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu