≡ Meniu

LG GBB530PVQWB, combină cu control electronic

Combina LG GBB530PVQWB e una destul de bună și finisajul e unul pe inox. În general, modelele mari sunt și bine dotate iar tehnologiile gen No Frost, nu lipsesc. Mă refer la acea tehnologie de răcire avansată care reduce consumul de energie, reduce gheața din congelator și alimentele se sunt proaspete o perioadă mai îndelungată. Aceasta poate avea diverse denumiri, iar acest lucru depinde de producător. Nu se adresează persoanelor mai scunde deoarece e destul de înaltă. Pentru acele categorii de persoane, eu le recomand frigiderele deoarece e totul mai accesibil și din păcate ocupă mai mult loc.

Alternativele sunt multe dacă e să luăm în calcul și variante mai mici sau chiar fără prea multe dotări speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG GBB530PVQWB, combină cu control electronic

Acest aparat are un volum net total de 343 litri, iar acesta e împărțit astfel: 252 litri la frigider și 91 litri la congelator. Consumul energetic pe an e foarte redus pentru ce volum are – 317 kWh. Nu prea am ce să-i reproșez în acest preț, poate doar că există o concurență numeroasă. Acest model are rafturi, suporturi pe ușa frigiderului, iluminare cu LED și altele. Congelatorul acesta nu e cu rafturi ci cu compartimente, iar capacitatea de congelare e de 9 kg la 24 de ore (mult peste medie).

Pe partea de funcții și opțiuni are: sistem Multi Airflow, Fresh Zone și Smart Diagnosis. Singurul accesoriu inclus e tava pentru gheață, iar alte modele vin chiar și cu suport pentru sticle, suport pentru ouă etc. Nivelul de zgomot e foarte redus și așa trebuie să fie la mai toate aparatele frigorifice.

Plusuri: arată foarte bine, control de tip electronic, silențioasă, tehnologia No Frost, congelator decent etc.
Minusuri: nu e prea accesibilă.

LG GBB530PVQWB e un aparat frigorific destul de mare și care vine cu sistem de avertizare în cazul în care lăsați ușa deschisă. Această funcție e oferită de sistemul electronic care e destul de ușor de observat (pe ușa frigiderului). Cu aceasta chiar nu mai e nevoie de vreun aparat suplimentar și mă refer la o eventuală ladă frigorifică sau congelator.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu