Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG GBB59PZJVB, combină automată cu Multi Airflow

LG GBB59PZJVB este o combină frigorifică cu o capacitate de 318 litri și clasa A+ de eficiență energetică. Datorită faptului că are culoare argintie eu zic că o să se potrivească în orice bucătărie.
În comparație cu alte modele acesta vine cu No Frost, dar și cu Multiflow așa încât alimentele să fie răcite rapid.
Un astfel de electrocasnic e numai bun pentru cei interesați de o combină spațioasă, dar care au suficient spațiu pentra o depozita deoarece are o înălțime peste medie.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat electro spațios și compartimentat inteligent… mai multe în rândurile ce urmează. Din poza de alături se poate vedea că arată bine, mai exact are o culoare premium – argintiu.

LG GBB59PZJVB, combină automată cu Multi Airflow

Precum alte aparate electro moderne și acesta poate fi diagnosticat ușor în caz de ceva întrucât are Smart Diagnosis, iar în acest fel se economisește timp… spun ei.
Fluxul de aer e unul multiplu deoarece aparatul are multiple orificii prin care aerul e distribuit uniform. Astfel, prin intermediul Multiflow se realizează o răcire uniformă.
În congelator cei de la LG au mărit unul dintre sertare pentru a crea mai mult spațiu pentru alimentele mari.
Consumul de curent e unul redus deoarece aparatul are compresor liniar cu inverter, iar în acest fel e posibilă clasa A+ de eficiență energetică (consumul de curent anual fiind de 330 kWh).
Frigiderul are 3 rafturi și tot atâtea suporturi la ușă, iar congelatorul e unul cu 3 compartimente capabile să congeleze 9 kilograme la 24 de ore.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi costul de achiziție mic, că are fiabilitate ridicată, capacitatea mare de congelare, dezghețarea automată (e un model Full No Frost), că aerul rece e distribuit pe mai multe căi și consumul redus de resurse (curent și timp – prin faptul că nu trebuie dezghețat/decongelat).

În concluzie, dacă te interesează un aparat care să nu coste mult, dar care să aibă tehnologie utilă și care să poată fi utilizată de orice cu ușurință atunci modelul acesta GBB59PZJVB de la LG ar fi recomandarea mea.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu