Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG GBB59PZKVB, combină frigorifică cu control digital

Combina frigorifică LG GBB59PZKVB e una din segmentul premium datorită unor dotări ceva mai speciale, adică care nu le găsiți pe modelele standard. Se poate observa destul de ușor panoul de control de pe ușa frigiderului, finisajul argintiu, compartimentele speciale și consumul redus de energie. Spre deosebire de majoritatea modelelor disponibile, acesta are mânere verticale, deci nu beneficiază de uși reversibile (adică se poate schimba direcția de deschidere a ușilor).

Multe modele de la acest brand sunt alegeri foarte bune, iar acesta nu poate fi comparat cu oricare altul. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG GBB59PZKVB, combină frigorifică cu control digital

Sistemul de răcire No Frost e prezent atât la congelator cât și la frigider pentru a reduce consumul de energie, iar umiditatea din aer e mai bine controlată. Cu acest sistem, dezghețarea congelatorului e automată și nu manuală ca la variantele standard. Volumul de 318 litri e destul de generos pentru un model cu înălțime de 170 cm.

Controlul electronic de pe ușa frigiderului e destul de vizibil și poate fi folosit cu ușurință datorită butoanelor touch. Pe an acest aparat are un consum destul de mic, motiv pentru care clasa de eficiență energetică e A+. Mai precis, consumă în jur de 306 kWh pe an și se datorează în mare parte tehnologiei No Frost.

Rafturile acestui aparat sunt din sticlă și nici nu veți mai vedea multe modele cu rafturi din sârmă. Sunt incluse următoarele accesorii: suport pentru ouă și tavă pentru gheață. Se poate observa că are trei compartimente generoase la congelator și nici nu prea se mai fac combine cu multe compartimente deoarece mulți își doresc cât mai mult spațiu la interior.

Plusuri: control digital, interior bine iluminat, design modern, consum redus de energie etc.
Minusuri: nu sunt.

LG GBB59PZKVB e un aparat destul de performant cu compartimente deosebite și puteți observa destul de ușor care e rolul fiecăruia, deoarece sunt inscripționate denumirile lor. Nu e vorba de un model mare deoarece nu e foarte înalt și spre deosebire de frigidere, la acestea lățimea nu prea depășește 60 cm. Dacă volumul interior crește, doar înălțimea are de suferit.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu