≡ Meniu

LG GBB59PZKVS, combină frigorifică FullHD No Frost

Combina frigorifică LG GBB59PZKVS e una dintre cele mai noi soluții oferite de acest brand deoarece a fost lansată nu de mult timp și pare să fie o soluție destul de competitivă. Spun asta pentru că oferă dotări destul de impresionante pentru acest buget și nu prea aș avea ce să-i reproșez. Poate că în timp, prețul o să mai scadă dar nu cu mult deoarece face parte din segmentul premium. Modelele mai scumpe au fost și sunt soluții care nu aveți ce să le reproșați.

Dacă vi se pare cam scump sau poate că nu sunteți dispuși să cheltuiți atât de mult, variantele cu volum inferior sunt ceva mai bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG GBB59PZKVS, combină frigorifică FullHD No Frost

Sistemul de răcire No Frost e prezent la ambele compartimente de aceea e Full NoFrost. Congelatorul are nevoie de el pentru a beneficia de un control mai bun al umidității, astfel că dezghețarea e automată. Pot spune că e un model suficient de mare iar volumul net de 318 litri spune asta. Împărțirea acestui volum e în favoarea frigiderului deoarece necesită mai mult spațiu, iar un congelator cu 3 sertare generoase mi se pare de ajuns.

Consumul de energie e dat de tehnologiile incorporate, adică cu cât are mai multe cu atât consumul scade. De aceea, noile modele au eficiență energetică A+ sau A++, diferența e destul de mică între cele două. E suficient ca acel aparat frigorific să aibă un sistem de răcire similar cu cel de sus (chiar dacă poată altă denumire, rolul poate fi același).

Suportul pentru sticle e tot mai des întâlnit la aceste aparate și poate fi eliminat dacă nu vi-l doriți.

Plusuri: design modern, volum generos, consum redus de resurse, congelator performant, fiabil.
Minusuri: nu sunt.

LG GBB59PZKVS e una dintre cele mai interesante combine care sunt disponibile în acest preț, iar dacă congelator e cam mic, se poate opta și pentru o ladă frigorifică ori un congelator suplimentar care nu ocupă mult spațiu. Congelatoarele incorporate nu sunt atât de performante însă o capacitate de congelare de 9 kg la 24 de ore poate fi de ajuns de cele mai multe ori.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu