≡ Meniu

LG GBB60NSYFE, frigorific Fresh clasa A+++ de 343 litri

LG GBB60NSYFE e răspunsul pentru cei în căutarea unui model cu capacitate mare, aspect modern și consum redus de curent. Întreținerea sa nu e una dificilă deoarece are No Frost. Combina e una de culoare argintie cu două uși reversibile, pe ușa frigiderului fiind afișat un panou de comandă cu ecran. La interior e foarte mult loc, și mai mult de atât spațiul poate fi ajustat în funcție de nevoile dvs.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar arată excelent, ci și unul care are multe funcții care mențin alimentele fresh. Din poza de alături se poate vedea cum arată acest model la exterior. Costul nu e unul mare dacă luăm în calcul că e vorba despre un aparat care îl ținem o viață.

LG GBB60NSYFE, frigorific Fresh clasa A+++ de 343 litri

Economia de curent e obținută prin intermediul unui compresor inverter. Acesta ajută și la o durabilitate excepțională și un control optim al temperaturii. Deci tehnologia inverter de pe aparatele AC (aer condiționat) a ajuns și la frigidere.
Are un sistem numit Nature Fresh care menține prospețimea alimentelor mai mult timp, iar Fresh Balancer e o caracteristică despre care se poate spune că menține nivelul corect de umiditate. Fresh Balancer e disponibil doar pentru un sertar, iar pentru acesta există și un comutator de unde poate fi reglată umiditatea.
Știți că la mașinile de spălat rufe există Smart Diagnosis, și acum această caracteristică a fost transpusă pe frigiderele celor de la LG. Aceasta vă permite să diagnosticați rapid care sunt problemele aparatului.
Dacă sunteți un mare băutor de vinuri atunci există un un suport pentru acesta. E unul modern care suportă până la 5 sticle de vin.
Vine cu Multi Airflow care e o distribuire a aerului pe mai multe căi, fiind echivalentul Multiflow de pe alte aparate.

Pentru achiziția acestui model ar fi consumul redus de electricitate (pe an consumă 178 kWh, deci destul de puțin), capacitatea mare de congelare a congelatorului, că are mult spațiu de stocare, designul plăcut (inox) și nivelul de zgomot scăzut… precum și lucrurile amintite în paragrafele anterioare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu