≡ Meniu

LG GBB60PZDZS, combină frigorifică de 343 litri

Combina frigorifică LG GBB60PZDZS e una dintre cele mai bune alegeți de la acest brand dacă nu vreți un model simplu și mic. Volumul e destul de generos și veți putea pune cam orice în el. Interiorul e bine iluminat pentru că sunt rafturi din sticlă și iluminarea e destul de puternică – LED. Nici nu se mai fabrică frigidere cu rafturi din sârmă deoarece se curăță destul de ușor și nici nu arată prea bine. Fiecare compartiment special are o denumire specială (Moist Balance Crisper e cel pentru legume și fructe, Freezing zone e cel pentru congelare și Big Box e ideal pentru alimentele sau cutiile cu alimente voluminoase).

Chiar dacă puteți să setați ușor temperatura de la interior de pe ușa frigiderului, nu o veți face prea des. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG GBB60PZDZS, combină frigorifică de 343 litri

Sistemul de răcire No Frost e prezent atât la frigider cât și la congelator. Consumul de energie e de 266 kWh pe an și de aceea are și o clasă de eficiență energetică atât de bună – A+++. Nu veți găsi o clasă energetică mai bună în același buget sau volum. Suporturile de pe ușă sunt bune pentru a putea pune mici pachete de alimente ori chiar sticle mici.

Designul acestui model e destul de plăcut și nu trebuie să fie prea complex să fie plăcut. Funcțiile acestui aparat frigorific sunt puține dar nu orice model le are: Eco, super-congelare, sistem de avertizare pentru ușă deschisă și Smart Diagnosis. Multe accesorii sunt destul de interesante și le veți găsi la multe alte aparate similare: suport pentru sticle, suport pentru ouă, tavă pentru gheață.

Plusuri: sistem de răcire avansat, congelator performant, design modern, volum satisfăcător, consum mic de energie.
Minusuri: nu prea sunt.

Aparatul electrocasnic de mai sus poate înlocui orice model mai vechi deoarece e mult mai eficient și are dotări speciale. LG GBB60PZDZS face parte din cea mai recentă serie oferită de acest brand și care impresionează la toate capitolele. Arată foarte bine cu acel finisaj argintiu cu control electronic și mânere incorporate, iar lângă mânere e o linie cromată.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu