≡ Meniu

LG GBB60PZFZB, model premium cu No Frost și Multiflow

LG GBB60PZFZB e un aparat frigorific al anului 2016 dotat cu o clasă de eficiență energetică superioară și Full No Frost. Un model precum acesta se adresează celora care vor un aparat care să arate bine și care să poată ține la rece o cantitate mare de alimente (are un volum net de 343 litri).

Combina are un preț bun Vezi prețul special de azi. Nu o să aveți probleme cu întreținerea deoarece are dezghețare și decongelare automată. Din imaginea de alături puteți vedea cum arată acest model, mai exact că e vorba despre un produs de culoare argintie cu un ecran LED pe ușa frigiderului.

LG GBB60PZFZB, model premium cu No Frost și Multiflow

Modelul acesta e unul cu o eficiență energetică sporită (clasa A++) și cu funcții premium care ajută la păstrarea alimentelor mai mult timp proaspete. Printre funcțiile premium se numără Multi Airflow și No Frost.
Congelatorul e unul performant întrucât are o capacitate de congelare de 9 kilograme. Compartimentarea aparatului e una normală, adică are 3 compartimente.
În cazul în care se întrerupe curentul acest model beneficiază de o autonomie de 16 ore, timp în care alimentele nu se vor strica. Această facilitate pare una banală, dar e absolut necesară întrucât la noi în țară se întrerupe curentul fără vreun avertisment și putem rămâne fără chiar și jumătate de zi.
Nivelul de zgomot e unul redus de 37 decibeli, iar în acest fel nu o să fiți deranjați de electrocasnic ziua ori noaptea când dormiți.

Modelul acesta are multiple motive pentru care merită cumpărat, iar printre acestea se numără funcțiile No Frost, Multiflow, nivelul de zgomot scăzut și consumul mic de curent. Un alt plus ar fi că are o funcție de diagnosticare simplă numită Smart Diagnosis.

Deci, dacă vrei ceva cu o capacitate mare (înălțimea e de 200 cm, deci ai nevoie de o debara înaltă) atunci acest model ar fi recomandarea mea. Brandul LG nu are niciun fel de prezentare, iar produsele scoase de acesta sunt foarte bune din punct de vedere calitativ.
În cazul în care ai nevoie de o capacitate mare mare și o înălțime maximă de 184 centimetri atunci îți recomand acest LG GTF916PZPM.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu