≡ Meniu

LG GBF59PZDZB, combină Full No Frost de 314 litri

Combina frigorifică LG GBF59PZDZB e una dintre cele mai avansate variante de pe piață de la cest producător. Cu alte cuvinte, e vorba de segmentul premium care oferă câteva dotări speciale: No Frost, control electronic, Big Box, dozator, iluminare LED și mai câteva. Nu putea fi foarte ieftin, dar și așa consider că are un preț destul de corect pentru ce oferă. Un frigider nu poate fi la fel de bun în același preț deoarece congelatorul e mai bun la combine, dar și spațiul ocupat va fi altul.

Alternativele sunt numeroase dacă nu vă interesează prea multe caracteristici speciale. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG GBF59PZDZB, combină Full No Frost de 314 litri

Sistemul de răcire No Frost e prezent atât la frigider cât și la congelator, astfel e prezent un control mai bun al umidității. Volumul net total e destul de mare și e împărțit după cum urmează: 93 la congelator și 225 la frigider. Bineînțeles, la frigider nu veți beneficia de tot volumul pentru că are un compartiment dedicat fructelor și legumelor – Crisper. Controlul electronic dă un plus de eleganță aparatului și selectarea temperaturii de la interior e mult simplă așa.

Cu o clasă energetică A++, aparatul nu poate avea un consum prea mare pe an – 240kW. Un aparat mai vechi sau mai ieftin poate consuma ceva mai multă energie de aceea sunt și mai ieftine. Merită să faceți o astfel de investiție deoarece pe termen lung veți recupera bani. Arată foarte bine pe argintiu, iar dozatorul de apă iasă bine în evidență și poate fi util dacă vă place să beți apa mai rece.

Plusuri: congelator performant, arată foarte bine, compartimente mari, consum redus de energie, sistem de răcire bun.
Minusuri: nu sunt la un așa preț.

Combina de mai sus e mult peste una clasică și merită să faceți o astfel de achiziție chiar și în rate. LG GBF59PZDZB nu se adresează oricui dar merită recomandat deoarece nu oferă nici un dezavantaj. Am pus prezentarea de mai jos care e cu întreaga serie GB și cred că sunt destule motive pentru a-l alege pe acesta și nu pe altul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu