Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG GBF60NSFZB, combină modernă de 339 litri cu dispenser de apă

LG GBF60NSFZB e un model de combină care asigură o eficiență energetică sporită mulțumită compresorului inverter liniar, iar dacă acest lucru nu vă face să-l cumpărați atunci trebuie știu că are No Frost, că e din inox (finisajul ușii e inox sau noble steel) și că are dispenser de apă… printre multe alte lucruri.
Se adresează persoanelor interesate de a achiziționa un aparat care să poată stoca multe alimente, dar care să nu coste prea mult.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat care nu doar arată bine, ci care e bine compartimentat și are o înălțime bună (adică nu e prea înalt la cei 201 cm ai săi).

LG GBF60NSFZB, combină modernă de 339 litri cu dispenser de apă

Pe partea de caracteristici se laudă cu o capacitate mare de 339 litri (capacitate netă), consumul redus de curent (266kWh pe an) și că are o autonomie de funcționare fără curent de 16 ore.
Nivelul de zgomot e de 37 decibeli, deci e mai mic decât la alte modele, dar nu cu mult.
Partea de frigider are 3 rafturi din sticlă securizată, iar unul dintre acestea e rabatabil. Are și Fresh box, dar și cutie pentru fructe. Astfel o să puteți păstra la rece diverse feluri de alimente fără a dispersa mirosuri în tot frigiderul.
Compartimentul congelator are 3 sertare și ca accesoriu e disponibilă o tavă pentru cuburi de gheață.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi costul de achiziție nu prea mare, că e îmbinarea perfectă dintre frigider și congelator, că este economic, că are suport pentru sticle (există un raft special pentru sticle de vin) și altele.
Un alt avantaj ar fi prezența dispenserului de apă.

Deci, dacă îți dorești o combină care să fie ușor de întreținut și care să aibă un consum redus de curent atunci modelul de față ar fi numai bun pentru tine. Caracteristica No Frost te ajută să nu se producă gheață, iar în acest fel nu pierzi timp cu dezghețat sau decongelat. Având un consum redus de curent înseamnă că pe parcursul utilizării sale o să vă recuperați banii prin facturi mai mici la energia electrică.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu