≡ Meniu

LG GS9366PZYZD, aparat frigo 614 litri

LG GS9366PZYZD e un aparat frigorific de tipul side by side adresat celora cu un buget mai mare și care sunt interesați de un aparat premium de dimensiuni generoase. Evident că având dimensiuni mai mari poate să țină la păstrare o cantitate mai mare de alimente. Aparatul are o capacitate de 614 litri, iar clasa de eficiență energetică e A++. Acest ultim lucru ne confirmă că nu vom da o grămadă de bani pe curent.

Modelul de față nu e prea scump deoarece vine le un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de top. Vizual se prezintă foarte bine, lucru sesizabil din imaginea de alături (poți vedea că e un aparat de culoare inox). La interior arată bine deoarece are o compartimentare realizată ingenios, iar rafturile sunt unele realizate din sticlă.

LG GS9366PZYZD, aparat frigo 614 litri

Modelul acesta e unul Door in Door, iar asta e ceva unic la LG permițând o mai ușoară organizare. Din această cauză e mai ușor să ajungi la alimente.
Are dispecer de apă și gheață, și pentru asta nu trebuie să fie conectat la rețeaua de apă. În acest fel aparatul poate fi poziționat acolo unde doriți.
Dacă aparatele de aer condiționat au inverter și acesta are așa ceva, mai precis un Inverter Linear Compressor. Componenta de față ajutând la o economie foarte mare de energie, aparatul fiind cu 40 procente mai economic decât altele similare cu compresoare convenționale. 🙂
La interior iluminarea e perfectă, iar din această cauză o să găsiți orice atunci când e întuneric.

Pentru achiziția unui astfel de aparat ar fi că arată bine, că e foarte performant, că are o capacitate mare de congelare și că nu consumă prea mult curent.
Contra achiziției ar fi că are un cost ceva mai mare.

Deci, dacă te interesează un model de aparat frigorific care să țină la păstrat multe alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea. Pe lângă capacitatea mare are și o autonomie de funcționare de 10 ore, iar prezența No Frost ne garantează faptul că acest aparat e unul care ne necesită o întreținere specială.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu