Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG GSJ961NEBZ, side by side cu volum de 600 litri

LG GSJ961NEBZ e unul dintre cele mai mari modele de pe piață și care au un design deosebit. Spre deosebire de majoritatea aparatelor frigorifice de pe piață, acesta are are mânere incorporate, un volum generos și dozatoare. În plus, oferă compartimente speciale pentru anumite tipuri alimente. Mă refer la CrispZone, Utility Box, Freezing zone (sunt două), Fresh Zone și suport Big Bottle (evident, acest suport e dedicat sticlelor mai mari). Un side by side ieftin nu are un volum prea generos, nici compartimente speciale nume și nici un finisaj atât de elegant. Totuși, controlul electronic e prezent la mai toate aceste aparate deoarece au și sistem de răcire avansat.

Alternativele sunt destul de multe dacă luăm în calcul variantele cu volum mai mic. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG GSJ961NEBZ, side by side cu volum de 600 litri

Sistemul de răcire al acestui aparat e prezent atât la frigider cât și la congelator – No Frost. Spre deosebire de alte aparate frigorifice, acesta are congelatorul în partea stângă și frigiderul în partea opusă. E mai bine să fie așa deoarece nu trebuie să vă aplecați, ci puteți pune mai sus alimentele pentru a le lua cu ușurință, doar că anumite compartimente sunt poziționate tot jos.

Ca și funcții, acest model oferă: Smart Diagnosis, Multi Air Flow, Pure N Fresh. Deci, se poate depista destul de ușor anumite probleme și alimentele vor fi proaspete o perioadă mai lungă. La aceasta ajută și compartimentele speciale. Accesoriile incluse sunt cele care le puteți găsi și la alte aparate similare: suport pentru sticle și suport pentru ouă.

Plusuri: design modern, fiabilitate ridicată, dotări premium, volum generos, ocupă puțin spațiu (comparativ cu alte aparate cu același volum).
Minusuri: nu oricine și-l permite.

LG GSJ961NEBZ e un aparat frigorific destul de bun deoarece are sistem de răcire performant și în funcție de brand, el poate avea diverse denumiri dar să fie același. Nu poate fi pus în locul vechiului frigider deoarece e mult mai mare și nu e recomandat să-l puneți lângă un geam deoarece veți pierde din lumină (are o adâncime de 73 de cm). Cel mai bine să e să integrați într-un zid sau în mobilier ca să nu mai pară așa de mare.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu