≡ Meniu

LG GSL325PVCV, model No Frost de 508 litri

LG GSL325PVCV e un side by side cu No Frost care e disponibil la un cost nu prea mare. Clasa de eficiență energetică e A+, iar acest lucru înseamnă că are un consum de curent nu prea mare. De la început ar trebuie să-ți spun că acest model e unul premium datorită caracteristicilor implementate printre care aș aminti No Frost, Multi Flow și „dispencer”.
Un aparat precum acesta se adresează în principal celora care vor să țină la păstrare o cantitate mare de alimente și care vor să beneficieze de unele funcții premium.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi. Evident că are un cost de achiziție destul de mare în comparație cu o combină, dar și volumul e unul de 574 litri (net e 508).

LG GSL325PVCV, model No Frost de 508 litri

LG 325PVCV e un aparat care e foarte performant întrucât are un congelator cu o capacitate de congelare de 12 kilograme la 24 ore și răcirea (per ansamblu) se realizează repede întrucât are Multi Flow (un sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi).
Nu o să te stresezi prea mult cu întreținerea sa deoarece are sistem de răcire care nu face gheață.
Dacă îți plac băuturile cu gheață atunci cred că vei fi încântat să afli că aparatul are dispenser de gheață. Iar, pentru apă avem dispenser de asemenea.

Plusurile aparatului sunt capacitatea foarte mare, că vine cu un consum mic de curent și că are implementate funcții utile.
Din păcate, deoarece e un aparat mare, autonomia de funcționare fără curent e de 5 ore, circa. E destul de puțin dacă e să comparăm autonomia aparatului cu cea a unui frigider mai mic, dar acesta-i dezavantajul la aparate mari.

În cazul în care ai un buget mediu înspre mare și ai unde să amplasezi un aparat frigorific mai mare atunci eu îți recomand cu căldură acest LG. Normal că o să îl montezi mai greu datorită greutății de 112 kilograme, dar două persoane nu vor întâmpina probleme în a-l monta.
Pentru a-ți face o părere despre cum arată am pus alături un clip. E în olandeză, dar eu zic că înțelegi ceva din el.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu