≡ Meniu

LG GTB574PZHM, frigider voluminos de 438 litri și clasă A++

Frigiderul LG GTB574PZHM e cât două modele clasice de aceea și prețul e piperat. Un model mare vine și cu tehnologii corespunzătoare cum e NoFrost. Acesta pare a fi cel mai bun sistem de răcire iar alți producători pot oferi același sistem de răcire dar sub altă denumire. Ideea e că scopul acestei tehnologii e același – să reducă consumul și gheața de la interior. Alegerea corectă poate fi în orice buget, depinde cât sunteți dispuși să dați pe un aparat frigorific dar e bine să luați întotdeauna puțin mai mult decât aveți nevoie (mă refer la spațiu).

Dacă nu vă place pentru că ocupă mult spațiu ori poate vi-l doriți dar nu vă permite bugetul, o combină mică e bună și ea dar nu are un frigider prea mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG GTB574PZHM, frigider voluminos de 438 litri și clasă A++

Frigiderul acesta are un volum net total de 438 litri care e bine împărțit astfel că acel congelator are un volum de 115 litri. Spre deosebire de combine, congelatorul acestui model nu e împărțit pe compartimente ci are doar rafturi. Nu e mare diferență iar consumul e ceva mai redus la un frigider de aceea are și clasa energetică A++.

La interior sunt rafturi de sticlă, compartimente speciale, suporturi pe ușă și alele. Compresorul acestui aparat e ceva mai avansat și reduce și el din consum – Smart Inverter. Designul acestui model e complet pe inox și mânerele au o formă destul de interesantă (sunt confortabile). Ușile se deschid normal dar în partea de sus e congelatorul, deci nu e ca și la frigidere. Are sistem de avertizare dacă uitați ușa deschisă și această dotare.

Plusuri: volum generos, consum redus de energie, congelator cu dezghețare automată, design modern.
Minusuri: nu oricine și l-ar putea permite.

LG GTB574PZHM e un aparat electrocasnic de mari dimensiuni și care poate înlocui orice combină frigorifică, doar că ocupă mai mult spațiu deoarece e mai lată. Comparativ cu o combină, acesta oferă mai mult spațiu la frigider decât la congelator, adică spațiul e împărțit diferit și parcă un frigider pare mai atractiv dacă nu aveți multe alimente de congelat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu