≡ Meniu

LG MH6042D, cuptor alb cu 5 programe

LG MH6042D e un cuptor cu microunde alb de la un brand de top, iar o facilitate mai deosebită care o incorporează e grill-ul. Acest model e unul care beneficiază de o capacitate de 20 litri, iar datorită acestui lucru pot spune că aparatul e unul foarte bun pentru cei interesați de un aparat normal care poate prepara diferite feluri de mâncare, dar care să nu aibă un diametru mai mare de 24,5 centimetri.

Aparatul vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, și pe banii aceștia primim un aparat care arată bine și are o fiabilitate ridicată. Vine și cu niște caracteristici care nu le întâlnim la alte aparat, dar mai multe despre acestea în rândurile ce urmează.

LG MH6042D, cuptor alb cu 5 programe

Pe partea de caracteristici acest model e unul care se evidențiază cu o putere de 700W și o capacitate de 20 litri (aceasta e una medie). Un sistem ceva mai interesant e cel i-Wave, iar prin acesta performanța de gătit e una îmbunătățită deoarece sunt generate mai multe puncte de căldură în cuptor. Microundele normale au cavitate bidimensională și realizează o încălzire neuniformă, însă acestea cu i-Wave au mai multe puncte.
Vine cu un grill mai special numit quartz, iar față de cele normale acesta excelează prin faptul că atinge o temperatură ridicată într-un timp record.
În comparație cu alte cuptoare acesta se curăță mai ușor prin faptul că are un strat de pudră EasyClean.
Nici pe partea de consum de curent nu stă rău, în sensul că vine cu un consum mic. Are funcția Eco-O care oprește aparatul după 5 minute de neutilizare.

Pro achiziția acestui model ar fi fiabilitatea bună (garanția standard poate fi extinsă), că vine de la un brand cunoscut (pe piață există produse noname care au preț similar) și că are niște funcții utile.
Contra nu ar fi vreun motiv.

Deci, dacă te interesează un aparat care să te ajute să încălzești pizza ori să-ți prepari diferite feluri de mâncare atunci aparatul acesta e unul pe care eu îl recomand. După cum ziceam anterior, acest aparat e unul normal la un cost fără egal, iar acest lucru poate fi văzut aici.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu