≡ Meniu

LG MS2022D, cuptor 20 litri cu I-Wave

LG MS2022D e un cuptor cu microunde comandat mecanic adresat celora care vor să încălzească rapid ceva. Un astfel de mic electrocasnic te va ajuta să înlocuiești parțial un aragaz. Pentru cei mai descurcăreți probabil că nu există mâncare care să nu poată fi preparată cu ajutorul unui astfel de cuptor.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat de la un brand de top.

LG MS2022D, cuptor 20 litri cu I-Wave

Pe partea de specificații acest model are o capacitate de 20 litri și o putere de 700W. Sunt niște parametri normali și care te vor ajuta să gătești rapid ceea ce dorești.
Printre funcțiile deținute de acest model aș aminti dezghețare, reîncălzire, timer și posibilitatea setării nivelului de putere (are 4 nivele).
Precum restul cuptoarelor pe microunde și acesta are suport rotund cu un diametru de 24,5 centimetri. În funcție de acesta știți ce fel de (mini) pizza se poate face.
Dacă vă interesează greutatea sa atunci trebuie știut că are 10 kile, ceea ce e foarte similar cu greutatea unei plite incorporabile.
La interior va fi ușor de curățat întrucât are strat de pudră Easy Clean.

În rândurile ce urmează voi enumera câteva dintre motivele pentru care acest electrocasnic mic merită cumpărat.
Prețul aparatului e unul foarte mic și nu cred că vei găsi un aragaz ori un cuptor incorporabil cu un cost similar. Sunt de acord că funcțiile acestor aparate nu sunt aceleași, dar sunt similare.
Brandul e unul cunoscut pentru aparatura de calitate pe care o face, iar asta ne spune că deținem un aparat cu o fiabilitate crescută.
Utilizarea sa e una simplă deoarece are control mecanic și un panou de comandă simplu.
Are sistem I-Wave care oferă performanțe îmbunătățite la gătit deoarece sunt generate mai multe puncte de căldură.

Contra achiziției ar putea fi că nu are grill.

Deci, dacă te interesează un aparat care să „gătească” bine și să nu coste prea mult atunci acest model ar fi recomandarea mea. Un alt avantaj al acestor feluri de electrocasnice ar fi faptul că nici nu ocupă prea mult loc.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu