Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG OLED55B6J, televizor OLED de ultimă generație

Televizoarele OLED reprezintă segmentul premium, iar cele clasice par a fi destul de banale. LG OLED55B6J e un astfel de televizor iar pe lângă designul foarte elegant și subțire, acesta e însoțit de numeroase tehnologii care îmbunătățesc experiența. În opinia mea, televizorul nu trebuie să fie foarte mare deoarece calitatea ar trebuie să fie principalul criteriu atunci când căutați un televizor de ultimă generație. Cele mai avansate serii de pe piață pot oferi acea calitate și cel de jos e unul care nu dă greș la nici un capitol.

Merită să luați un televizor cu design Slim dacă aveți o sufragerie modernă cu puțin mobilier, astfel televizorul va fi în centrul atenției. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG OLED55B6J, televizor OLED de ultimă generație

Tehnologia de imagine numită OLED e cea mai populară, în sensul că e dorită de mulți utilizatori de televizoare, și din păcate nu e prezentă pe televizoarele accesibile deoarece nu e o tehnologie ieftină. Puteți citi destul de multe despre aceste televizoare și nu cred că ați ptea să-i reproșați ceva. Ei bine, poate doar că nu și-l permite oricine.

Cu siguranță, anul 2017 va introduce mai multe astfel de televizoare însă nu cred că vor fi mai ieftine deoarece OLED este tehnologia de vârf. Prețul scade doar dacă apare ceva mai bun, dar există și variante mai mari cu imagine curbată dacă v-ar plăcea mai mult. Sistemul audio nu putea fi inferior altor televizoare, iar difuzoare 40W de tip Harman Kardon mi se pare de ajuns.

Caracteristicile speciale sunt următoarele: design subțire, HDR, Dolby Vision, durată de viață de 100.000 ore, Ultra HD Premium, OLED Black, pixeli auto-iluminați, Contrast Infinit, WebOS 3.0, suportă Magic Remote (telecomanda specială) etc. Acestea sunt ceva mai multe dar nu are sens să vi le enumăr deoarece le găsiți în orice descriere a televizorului și chiar pe cutia gadgetului.

Plusuri: calitatea imaginii și a sunetului, finisajul elegant, performanțe impresionante, fiabilitate.
Minusuri: nu sunt.

Chiar dacă LG OLED55B6J nu e foarte ieftin, tehnologia OLED e mai fiabilă și nu veți regreta alegerea făcută în special dacă aveți cu ce să-l comparați (cu un model standard).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu