Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG OLED55C6V, televizor OLED de 139 centimetri

LG OLED55C6V e un aparat TV al anului 2016 care beneficiază de tehnologia OLED care presupune culori extrem de bune întrucât e cea mai avansată tehnologie de panel. Aceasta fiind ajutată de forma curbată a ecranului care ne oferă unghiuri de vizualizare foarte bune.
Un model precum acesta se adresează celora cu bugete mari și care vor să beneficieze de cel mai bun aparat TV de pe piață.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat cu un ecran superb care are unghiuri de vizualizare perfecte.
Piciorul e unul special și parcă ecranul ar pluti, iar dacă o să-l montați pe perete atunci o să vedeți că o să arate și mai bine.

LG OLED55C6V, televizor OLED de 139 centimetri

Ecranul are o diagonală de 139 centimetri, e curbat și are panou OLED. E pregătit pentru viitor deoarece are HDR și 4K. Spun asta deoarece în momentul de față nu găsim prea mult conținut HDR deoarece trebuie camere speciale.
Softul e unul caracteristic LG, fiind disponibile aplicații și browser web. Are și un launcher foarte ușor de folosit, oferindu-vă acces rapid la cele mai utile aplicații.
Sunetul e unul de 40W de la Harman Kardon, dar fiind doar de 40W vă dați seama că trebuie să luați niște boxe dedicate.
Alt lucru deosebit în comparație cu alte televizoare moderne ar fi că are trei intrări de antenă și astfel o să aveți acces la posturi de la cablu, satelit și televiziunile terestre fără să trebuiască să scoateți cablurile tot timpul.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi tunerul triplu, că are ecran OLED, disponibilitatea wireless, că vine cu soft integrat, că are 3 intrări de antenă și că poate fi montat pe perete.
Contra achiziției ar fi doar costul cam piperat. Estimez că în vreo 5-10 ani mai toate televizoarele vor fi OLED deoarece atunci poate că vor scădea costurile de producție.

Deci, dacă ai un buget mare ori îți dorești cel mai bun televizor de 139 centimetri atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Din clipul de alături poți vedea că e vorba de un model de top.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu