Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

LG OLED65C6V, televizor curbat cu tehnologie de imagine OLED 4K

Tehnologia OLED e cea mai avansată iar televizor LG OLED65C6V vine cu aceasta. Spre deosebire de televizoarele clasice, acesta e mult mai subțire, culorile sunt atrăgătoare și claritatea nu are limite. Aș putea spune că filmele prind viață chiar și fără o tehnologie de conversie 2D-3D. Nu aș avea ce să-i reproșez la capitolul imagine, dar și pe partea de sunet că doar totul e integrat. O imagine curbată oferă o experiență interesantă, în sensul că vă veți bucura de film indiferent unde vă aflați în cameră.

Din păcate nu se adresează oricui deoarece aveți nevoie de un buget generos, dar prețul mi se pare destul de corect. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG OLED65C6V, televizor curbat cu tehnologie de imagine OLED 4K

Sunt numeroase tehnologii pe acesta și toate vin împreună cu ce OLED, deci nu le veți găsi chiar pe alte modele Smart. E vorba de următoarele: OLED HDR, Dolby Vision, OLED Black, pixeli auto-iluminați, contrast Infinit, WebOS 3.0 și altele. Cu ajutorul telecomenzii magic Remote de la LG puteți interacționa mai ușor cu interfața Smart oferită de acest sistem de operare.

Chiar și calitatea audio e una superioară și puterea nu e nevoie să fie mai mare pentru o așa diagonală – 164 cm. Nu cred că ar avea sens să optați pentru un sistem audio clasic dar puterea poate fi mai mare (în special dacă vreți și bass). Conectivitatea e un alt punct forte al unui model Smart, dar porturile sunt cam aceleași la mai toate modelele, indiferent de brand. Nu știu cât de importante sunt porturile HDMI pentru că și așa are multe dotări integrate.

Plusuri: are design subțire și curbat, imagine 4K cu tehnologii avansate, WebOS 3.0, performanțe mari.
Minusuri: nu prea am găsit.

LG OLED65C6V nu prea are concurență, însă televizoare curbate sunt oferite și de Samsung. Fiecare brand oferă modele cu avantaje și dezavantaje, doar că variantele avansate cum e cel de sus, oferă mai multe avantaje decât altele. Am pus și un clip de prezentare pentru cei interesați, veți vedea și cam cât de mare este (dintr-o poză nu vă puteți face o idee).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu