≡ Meniu

LG P12EN, aparat de aer condiționat cu multe funcții inteligente

Aparatul de aer condiționat LG P12EN nu poate fi comparat cu unul oarecare deoarece are un număr mare de funcții, poate fi folosit pentru a încălzi locuința și se poate controla consumul de energie. Consumul poate fi controlat în patru trepte și acesta diminuează și capacitatea de răcire. Are un filtru dublu astfel încât aerul să fie reciclat și să aveți tot timpul aer curat în locuință. Poate fi pus în sufragerie deoarece face față unei camere ceva mai mari, dar depinde și cât de mult vreți să răcească/încălzească aerul. Pentru anumite spații, e nevoie de chiar două astfel de aparate.

Dacă nu vi se pare prea performant, optați pentru unul cu capacitate mai mare ori pentru două modele similare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG P12EN, aparat de aer condiționat cu multe funcții inteligente

Capacitate de răcire a acestui aparat e de 12000 BTU, iar cea de încălzire e puțin mai mare – 13000 BTU. Bineînțeles, clasa de eficiență energetică la răcire e mai bună decât cea de la încălzire – A++, respectiv A+. Indiferent că veți încălzi ori răci cu acest aparat, consumul de energie pare să fie același.

Pe partea de funcții are: auto restart, ventilare, încălzire, dezghețare automată, dezumidificare, jet, timer, sleep/night etc. Observ că îi lipsește tehnologia Al 6-lea Simț dar poate că nici nu vă deranjează cât timp are compresor de tip Inverter. Alte funcții care trebuie specificate: control activ de energie în 4 trepte (l-am specificat în primul paragraf), display pentru energia consumată și Auto Curățare. Acestea sunt tehnologii destul de avansate care nu le veți găsi pe orice aparat, dar ele pot influența prețul de aceea e greu să comparați două modele diferite care sunt și avansate la acest capitol (tehnologii).

Plusuri: consumă destul de puțină energie – clasa A++, arată bine, diversele moduri, încălzește destul de bine o locuință și prețul atractiv.
Minusuri: nu sunt.

LG P12EN e un aparat nu chiar ieftin și care merită încercat deoarece oferă ceva mai multe funcții decât restul. Un plus de funcționalitate e bine-venit la orice aparat, iar dacă vreți să schimbați actualul model, cel de sus ar fi ideal din cele mai multe puncte de vedere.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu