≡ Meniu

LG P12RL, AC clasa A++ cu filtru dublu

Pentru cei interesați de un aparat de aer condiționat care să vină cu multe dotări și cu o capacitate mare recomand acest aparat LG P12RL. Vine cu clasa A++ de eficiență energetică la răcire, are inverter, filtrul e foarte performant și poate răci o cameră mare deoarece are 12000 Btu. În cazul în care doriți să răciți o suprafață mare ori mai multe încăperi atunci ar fi o idee bună să alegeți mai multe astfel de aparate.

Nu aș putea spune că e un aparat care costă mult, deoarece vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care o să-ți facă verile mai plăcute. Dacă ești curios de fiabilitate atunci trebuie să-ți spun că vine standard cu o garanție de 3 ani care nu poate fi extinsă la mai mult.

LG P12RL, AC clasa A++ cu filtru dublu

Pe partea de specificații acest model vine cu capacitatea de 12000 Btu, la încălzire fiind 13000. Din acestă cauză are clasa A++ de eficiență energetică la răcire și A la încălzire. Ar trebui să menționez și de existența inverterului care ajută la o economisire a energiei… chiar până la 50%.
Zgomotul produs de aparat nu e prea mare deoarece acesta variază de la 19 la 41 decibeli în funcție de treapta aleasă la ventilator.
Pentru cei cu un auz sensibil acest aparat e unul dotat cu mod silențios. Acest mod e posibil datorită ventilatorului oblic și a compresorului cu vibrații minime. De asemenea trebuie să spun că aparatele LG au cel mai mic nivel de zgomot… conform producătorului.

Pro achiziția unui astfel de aparat ar fi că arată bine, că nu costă prea mult, capacitatea mare de răcire, eficiența (în sens că nu consumă mult curent) și disponibilitatea mai multor moduri.
Contra ar fi că nu are wi-fi, lucru care ar fi contribuit la controlarea aparatului prin intermediul unui telefon inteligent.

Concluzia mea ar fi că modelul acesta e unul destinat celora care se respectă prin alegerea doar a produselor de calitate foarte bună.
Dacă aveți întrebări legate de instalare atunci trebuie știut că aceasta se poate realiza doar de către persoane autorizate, iar plata se face la ei.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu