≡ Meniu

LG Prestige H09AL, aparat de aer condiționat cu 9000 BTU

Aparatul de aer condiționat LG Prestige H09AL nu e unul chiar simplu deoarece vine cu control activ de energie (se poate alege nivelul de energie consumată, dar e afectată performanța sa), Ioni Plasmaster (autocurățare prin sterilizare), filtru special – 3M, Jet Cool (funcție de răcire rapidă în doar 3 minute). Acesta e însoțit de unitatea exterioară și telecomandă, iar pentru a fi controlat diferit se poate folosi acel Smart controler care poate fi pus acasă ori într-un spațiu comercial. Deci puteți folosi telefonul pentru a controla aparatul și e o investiție utilă dacă nu vreți să depindeți de acea telecomandă care poate fi folosită doar lângă aparat.

Cu siguranță, pentru o locuință mare e nevoie de mai multă putere, de aceea vă pot recomand o variantă mai mare ori două astfel de aparate. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG Prestige H09AL, aparat de aer condiționat cu 9000 BTU

Capacitate de răcire e de doar 9000 BTU, iar clasa de eficiență energetică e A+++. Poate fi folsoit în sezonul rece deoarece capacitatea de încălzire e aceeași cu cea de răcire. Filtrul de protecție e de tip micro 3M (pentru praf si mucegai), care mi se pare excelent deoarece reciclează eficient aerul.

Funcțiile sale sunt: WiFi Ready (adaptorul nu e inclus), încălzire, mod sleep/night, hotstart, jet, dezumificare etc. Nu sunt multe dar sunt cele mai des folosite. Alte funcții care ar trebui menționate sunt: filtru Plasmaster Ionizer, control activ de energie, Jet Cool, autocurățare, mod silențios. Acestea le veți găsi doar pe seria Prestige care a fost lansată recent și nu oferă prea multe variante (în funcție de capacitate).

Plusuri: consum redus de energie, filtru special, fiabilitate, se poate conecta un Smart controller (control prin WiFi), multe funcții și altele.
Minusuri: nu sunt.

Singurul motiv sau obstacol ar fi prețul, deoarece nu e chiar atractiv și aveți nevoie de un buget mare. LG Prestige H09AL face parte dintr-o serie avansată, chiar premium, iar un model cu capacitate mai mare de răcire e cel de 12000 BTU. Decât să achiziționați două modele, mai bine optați pentru unul mai performant. Bineînțeles, trebuie să calculați cam ce puterea de răcire aveți nevoie pentru încăpere.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu