≡ Meniu

LG Prestige H12AL, aparat cu Plasmaster Ionizer Plus și filtru micro 3M

Mulți spun că nu e sănătos să stați prea mult în camere cu aerul condiționat pornit, ei bine, nu e așa când discutăm despre un model ca LG Prestige H12AL. Spun asta deoarece are tehnologii ca: Jet Cool, filtru cu multiprotecție – 3M Tech, autocurățare Plasmaster, control activ al energiei. dacă nu vi se pare prea avansat ca funcționalitate, vi se oferă posibilitatea achiziționării unui Smart Controller pentru un control fără fir al acestui aparat. Am pus poza de jos pentru a vedea cum arată și un clip la final cu acea tehnologie de filtrare a aerului.

Bugetul trebuie să fie destul de flexibil pentru a putea alege un astfel de aparat. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

LG Prestige H12AL, aparat cu Plasmaster Ionizer Plus și filtru micro 3M

Ca caracteristici tehnice are o capacitate de răcire de 12000 BTU și nu are nevoie de mai mult pentru o locuință compactă. Indiferent, că încălziți ori răciți aerul din locuință, clasa de eficiență energetică e foarte bună – A++. Cu alte cuvinte, consumul de energie e foarte scăzut iar în timp vă veți recupera din investiție. Acel filtru 3M e unul deosebit deoarece împiedică împrăștierea prafului și a mucegaiului. Deci când alegeți un astfel de aparat, nu trebuie să uitați neapărat după performanțe, ci și la partea de siguranță deoarece e importantă.

O parte dintre funcțiile sale sunt prezente și la alte serii ori modele, însă nu orice aparat le are pe toate: încălzire, dezumidificare, jet, hotstart, timer, mod sleep/night, compresor rotativ. Alte funcții care trebuie menționate sunt: filtrul Plasmaster Ionizer, control activ al energiei, Jet Cool, autocurățare, mod silențios. E inclusă și unitatea exterioară ca la oricare alt model, dar și o telecomandă.

Plusuri: destul de multe funcții și tehnologii utile, arată bine, ușor de utilizat, WiFi Ready (e nevoie de un periferic suplimentar), performant.
Minusuri: nu e accesibil.

LG Prestige H12AL se adresează doar celor care vor un plus de prospețime în locuință și o atmosferă mai plăcută indiferent de anotimp. Prezentarea de mai jos se adresează celor care nu au înțeles rolul acelei funcții de autocurățare care e mai avansată decât la restul.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu