≡ Meniu

Liebherr CNbs 3915, combină frigorifică A++ pe negru și alb

După cum ați și observat Liebherr CNbs 3915 poate fi găsită în două variante cu același nume – negru și alb. Totuși, pentru acea diferență de preț eu tot aș alge varianta pe negru metalizat deoarece e o culoare deosebită care nu e prezentă chiar pe orice combină. Dacă nu știți cum să aveți o bucătărie mai elegantă, optație pentru aparate pe negru. În general, aparatele nu sunt disponibile pe culori metalizate, dar sunt cele pe inox care sunt interesante și ele. Dacă vreți să congelați multe alimente, atunci o ladă frigorifică ar fi necesară, iar pentru cei care nu au spațiu, le pot recomanda un congelator clasic.

Combinele sunt ceva mai bune la partea de congelare decât frigiderele deoarece congelatoarele sunt mai mari și au performanțe superioare (capacitate de congelare de 11 kg la 24 de ore, în acest caz). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Liebherr CNbs 3915, combină frigorifică A++ pe negru și alb

Principalele caracteristici tehnice sunt următoarele: volum net de 340 litri, clasa de eficiență energetică A++, înălțimea de 201 cm. Nu trebuie neglijat faptul că are sistem de răcire avansat – No Frost. Acest are un rol destul de important – menține alimentele proaspete o perioadă mai lungă (un control mai bun al umidității).

La 24 de ore, combina consumă doar 0.71 kWh, care e destul de puțin pentru volumul său. Bineînțeles, congelatorul are cel mai mare consum și un frigider cu congelator mic poate avea un consum mai mic. la interior observ destule compartimente speciale, rafturi și suporturi pe ușă. Accesoriile acestui model sunt cele standard la care se adaugă și un suport pentru sticle. Chiar și fără acel suport, sticlele pot fi pune în frigider pe un raft sau pe un suport de la ușă (depinde de dimensiunile sticlei). Bineînțeles, mă refer la sticle ceva mai mari – de apă, vin, bere sau suc.

Plusuri: capacitate de congelare impresionantă, design modern, finisaj negru metal (sau alb), consum redus, silențioasă, fiabilă.
Minusuri: nu sunt.

Liebherr CNbs 3915 e una dintre modelele mele preferate și chiar dacă e scump, eu consider că e o investiție pe termen lung. E oferită de un brand destul de cunoscut și experimentat în acest domeniu.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu