≡ Meniu

Liebherr CNP4003, combină cu clasă energetică A+++

Liebherr CNP4003 e una dintre cele mai reușite combine frigorifice de pe piață. Are un consum foarte redus, arată bine la interior, controlul e mai avansat și are multe tehnologii. Pe lângă toate acestea, are specificații tehnice foarte bune și nu e un model chiar mic. Acest brand oferă multe combine reușite dar și frigiderele. Frigiderele sunt mai late și au un congelator mai simplu și necompartimentat (are doar rafturi). Din poza de jos se poate observa că la interior intră multe alimente.

Dacă vi se pare că e prea mare, optați pentru o combină mai mică care e mai ieftină și înălțimea nu mai e așa de mare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Liebherr CNP4003, combină cu clasă energetică A+++

Caracteristicile tehnice ale acestui aparat nu sunt multe: volum net de 332 litri, clasa A+++. Consumul e așa de redus deoarece are No Frost, iar la alte branduri poate avea o altă denumire însă scopul e același (reducere consum, nu se mai formează atâta gheață și alimentele sunt proaspete o perioadă mai îndelungată). Pe zi consumul e undeva la 0.662 kWh, pentru cei care sunt ceva mai interesați.

La acest aparat, congelatorul e de 89 litri deci nu e foarte mare, însă e foarte performant – 10kg în 24 de ore. Dezghețarea e automată ca la frigider și se datorează sistemului de răcire mai avansat.

Designul acestui model e pe alb, are mânere verticale, interior iluminat cu LED și uși cu deschidere spre dreapta. Doar side by sdide-urile . Pe partea de funcții și siguranță are: sistem de avertizare pentru ușă deschisă, ventilator, DuoCooling, sistem VarioSpace, funcție SuperFrost (super-congelare). Accesoriile acestui model sunt suportul pentru sticle dar și cel pentru ouă.

Plusuri: capacitate mare de congelare, suport pentru sticle, NoFrost, consum mic, control electronic, iluminare interioară cu LED etc.
Minusuri: nimic.

Liebherr CNP4003 nu e cea mai elegantă combină dar poate că nu vă doriți pe culoarea inox/argintie. Alegerea modelului preferat se face și în funcție de restul aparatelor adică trebuie să se asorteze cu restul. Dacă în timp acel congelator devine neîncăpător, vă recomand o ladă frigorifică sau un congelator clasic (pentru mai mult spațiu de congelare).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu