Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Liebherr Confort Cuef 4015, frigorific cu Smart Frost

Liebherr Confort Cuef 4015 e un frigorific modern care incorporează tehnologii precum SmartSteel, SmartFrost, VarioSpace și mai nou tehnologii smart home precum Smart Device (E nevoie de SmartDeviceBox pentru conectarea remote).
SmartFrost reprezintă un fel de No Frost, adică răcirea se realizează fără producere de gheață ori cu producere insesizabilă de gheață.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar e avansat tehnologic, ci care vine de la un brand de top. Din imaginea alăturată poți vedea cum arată acest model. Mai exact e un model de culoare inox cu un design simplist.

Liebherr Confort Cuef 4015, frigorific cu Smart Frost

La interior are un volum net de 358 litri și iluminare LED. Consumul de curent e unul minimal, fiind de 0,62 kWh la 24 ore. Din acesta cauză are clasa A++ de eficiență energetică.
Frigiderul are 4 rafturi din sticlă și e dotat cu dezghețare automată. Congelatorul are 3 rafturi și dezghețare manuală. Are și o capacitate de congelare de 7 kilograme la 24 ore.
Frigorificul e unul prevăzut cu VarioSpace, adică se poate face mai mult spațiu prin scoaterea unor rafturi.
Poate sunteți curioși ce înseamnă SmartSteel, iar răspunsul meu e că aceasta e un strat anti amprentă și rezistent la zgârieturi.

Pentru achiziția acestui model ar fi că arată bine, costul de achiziție mic, fiabilitatea crescută, că nu consumă mult curent, volumul crescut și înălțimea nu prea mare.
Contra ar fi că nu e Full No Frost precum Liebherr CN 4015.

În concluzie, dacă vrei un model care să poată ține la rece o cantitate mare de alimente atunci acest model ar fi recomandarea mea. Că e vorba despre un brand din Germania e un alt avantaj întrucât știm cu toții că produsele nemțești sunt de calitate superioară.
Dacă vrei ceva mai performant atunci ar trebui să alegi modelul CN 4015, dar are și un preț ușor ridicat întrucât are dotări în plus după cum se poate vedea din această comparație. Dotările în plus ar fi spațiul suplimentar, dezghețarea automată a congelatorului, culoarea inox și că are mai multe funcții.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu