≡ Meniu

Liebherr CT 3306, frigider de 236 litri cu finisaj alb

Liebherr CT 3306 e o alegere foarte bună deoarece e oferită de un brand cunoscut și acest aspect e foarte important atunci când achiziționați un aparat pe termen lung. Dacă vreți un aparat mai mic care poate fi pus sub blat, se poate alge un frigider cu o ușă și chiar un sertar frigorific. Sunt două soluții moderne pentru cei care vor să câștige spațiu în bucătărie și eleganță.

Poate să vă depășească bugetul însă e un frigider destul de mare, eficient și fiabil. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Liebherr CT 3306, frigider de 236 litri cu finisaj alb

E un model cu două uși și cele cu o singură ușă nu au un congelator ci doar un compartiment modest pentru congelare. Volumul total al acestui model e de 312 litri care e împărțit astfel: 236 litri la frigider și 76 litri la congelator. Consumul de energie e mai mic dacă aparatul frigorific are congelator mic. Pe an, acest frigider consumă cam 283 kWh iar pe zi e undeva la 0.77 kWh.

La interior, observă să care rafturi din sticlă care pot fi ajustate pentru a putea pune orice în el. În partea de jos se află acel compartiment pentru legume și fructe, dar nu veți putea pune și carne în el. Unele aparate oferă compartiment pentru carne de pește dar voi o puteți congela dacă nu aveți acel compartiment special.

Capacitatea de congelare e de 6 kg la 24 de ore și poate fi mai mare dacă congelatorul e mai spațios (adică e direct proporțională). Designul e destul de plăcut chiar și pe alb, iar interiorul mi se pare destul de bine iluminat (e mai bun dacă e cu LED).

Plusuri: destul de silențios, capacitate de congelare decentă, arată bine, consum redus de energie.
Minusuri: nu e chiar ieftin.

Liebherr CT 3306 e un aparat frigorific mare care poate fi pus în locul vechiului frigider sau în locul combinei. Nivelul de zgomot e destul de redus și e normal să fie așa la frigidere (combinele au congelatoare mai mari). Dimensiunile sale sunt următoarele: înălțime de 176 cm, lățime de 60 cm și adâncime 63 de cm. Deci nu e cu mult mai lat decât o combină dar există și frigidere mult mai late (acelea au un volum generos).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu