≡ Meniu

Liebherr Confort CU 3311, combină disponibilă pe 5 culori

Combina frigorifică Liebherr Confort CU 3311 e una din 5 variante (culori) oferite de acest brand și cred că e una destul de elegantă. Fie că alegeți pe aceasta, fie că optație pentru argintiu, caracteristici tehnice sunt aceleași iar prețurile sunt apropiate. Oricum, varianta pe alb e cea mai accesibilă deoarece e la promoție și cred că nu ar trebui să stați pre mult pe gânduri. Variantele colorate sunt ceva mai scumpe și așa e în general, indiferent de ce brand discutăm. Recomand aparatele brandurilor mai cunoscute deoarece fiabilitate nu poate fi pusă la îndoială și au dotări corespunzătoare.

Un model nou are un interior mai plăcut datorită materialelor folosite, tehnologiei de iluminare și compartimentele speciale sunt bine-venite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Liebherr Confort CU 3311, combină disponibilă pe 5 culori

Sistemul de răcire e foarte important atunci când vreți un consum mai mic de energie și mai puțină gheață pe alimente, iar această combină are toate tehnologiile necesare. Ca și funcții speciale și tehnologii, acest model are următoarele: CoolPlus, FrostSafe și SmartFrost. Volumul total al acestui model e de 294 litri care e împărțit astfel: 210 litri la frigider și 84 litri la congelator. Deci nu are un congelator mare, dar e suficient de performant – 4 kg la 24 de ore.

Consumul de energie e foarte scăzut – 0.5 kWh pe zi, și nu orice combină poate concura cu acesta la acest capitol. Frigiderul are compartimente pentru fructe și legume, iar acestea sunt în partea interioară unde puteți ajunge ușor la ele. La alte aparate, congelatorul e în partea de sus, astfel compartimentele de care ziceam anterior sunt poziționate chiar în partea de jos, astfel că trebuie să vă aplecați la ele. Fiecare aparat oferă avantaje și dezavantaje, doar că modelul de sus chiar mi se pare reușit din cele mai multe puncte de vedere.

Plusuri: are aspect modern, fiabilitate ridicată, spațioasă, eficientă și accesibilă.
Minusuri: nu sunt.

Nu orice combină poate concura cu Liebherr CU 3311 și modelul de mai sus excelează la mai toate capitolele. O combină frigorifică bună nu are nevoie de control electronic și dozatoare pentru că acestea sunt doar dotări premium de care poate nici nu vă veți folosi. Cu alte cuvinte, nu veți seta foarte des temperatura interioară astfel încât panoul de control să fie unul ușor de utilizat.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu