Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Liebherr CU 4015, combină cu Comfort SmartFrost și clasa A++

Liebherr CU 4015 e un frigorific cu capacitate de 358 litri și cu un consum de curent foarte mic (are clasa de eficiență energetică A++). Deoarece are un volum foarte mare are și o înălțime pe măsură de circa 201 centimetri.
Aparatul acesta nu face rabat de la tehnologie nouă integrată deoarece are iluminare LED și No Frost, cu aceste tehnologii putând să beneficiem de un confort sporit.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia primim un aparat de la un brand european de top care provine din Germania. Poate că din imaginile de pe alte site-uri acest produs pare a fi unul de culoare crem, dar în realitate e alb.

Liebherr CU 4015, combină cu Comfort SmartFrost și clasa A++

Pe an are un consum de curent de 229 kWh, iar la 24 de ore are 0,627. Deci, e un aparat foarte eficient energetic, lucru care trebuie urmărit la aparatele moderne deoarece în acest fel recuperăm din banii investiți.
Nivelul de zgomot e ceva mai scăzut decât la alte modele similare deoarece este vorba de 40 dB, pe când la alte modele e 43. Oricum, acestea sunt niște valori pe hârtie.
În cazul în care se întrerupe curentul atunci alimentele nu se vor altera mulțumită autonomiei de 28 de ore.
Compartimentarea e bine gândită deoarece congelatorul are 3 compartimente și o capacitate de congelare de 7 kilograme, pe când frigiderul are 5 rafturi din sticlă plus compartiment de legume și fructe. Există un raft special pentru sticle, acesta fiind poziționat între rafturile normale și compartimentul de legume.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi spațiul de depozitare mare (rafturile din sticlă pot fi scoase, această caracteristică fiind numită VarioSpace), economia de curent redusă, prezența No Frost și Smart Frost (presupune că spațiul interior e acoperit cu brumă într-un raport minim).

În trecut produsele celor de la Liebherr erau ceva mai scumpe, dar văd că au o politică diferită de prețuri în sensul că produsele lor sunt mai ieftine acum, având prețurile aliniate cu cele ale brandurilor asiatice.
Conform altor cumpărători motorul e făcut în Italia, iar asamblarea produsului a fost făcută în Bulgaria.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu