≡ Meniu

Liebherr CUef 3311, combină nemțească cu Smart Frost

Liebherr CUef 3311 este o combină frigorifică premium pentru cei interesați de un model cu o înălțime de 181 centimetri, volum mare de 294 litri, No Frost și consum mic de curent (clasa A++ care se traduce printr-un consum de 0,57 kWh la 24 ore). Probabil aveți reticențe întrucât poate că nu cunoașteți brandul Liebherr. De aceea trebuie să vă spun că acesta e un brand nemțesc care face de la electrocasnice până la utilaje.

Deși e un produs din Germania, acesta nu costă deloc mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi. Un lucru deosebit e faptul că aparatul are o garanție standard de 4 ani. Din această cauză nu ai nevoie de extinderea garanției. Pentru a vă face o părere despre cum se prezintă am pus alături o poză, iar dacă vreți ceva cu o capacitate mai mare atunci vă recomand modelul CNPesf 4003 care vine cu un consum de 322 litri.

Liebherr CUef 3311, combină nemțească cu Smart Frost

Pe partea de specificații se poate lăuda cu Smart Frost care e o alternativă la No Frost (răcire fără producere de gheață), nivelul de zgomot mic (39 decibeli), capacitatea mare de congelare (4 kilograme la 24 de ore) și consumul foarte mic de curent (0,575 kWh pe zi).
Dacă se întrerupe curentul pe o perioadă mai lungă atunci trebuie știut că aparatul fa funcționa până la 27 de ore grație autonomiei de funcționare fără curent.
Aparatul vine cu VarioSpace care e o caracteristică prin care poți scoate rafturi din sticlă pentru a face mai mult spațiu interior.

Pro achiziția acestui model ar fi că nu are un cost de achiziție prea mare, că vine de la un brand nemțesc, garanția mare de 4 ani, că vine cu o clasă energetică bună și că arată bine.
Contra achiziției ar fi că nu are Multiflow (acel sistem de distribuire a aerului pe mai multe căi).

Concluzia mea ar fi că modelul acesta te va ajuta să faci economie de curent și să pui la păstrare o cantitate mare de alimente. Evident că ai alternative de la Arctic ori alte branduri, dar nu se pot compara cu brandul de față. Arctic fiind un brand turcesc, iar cel de față unul nemțesc.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu