≡ Meniu

Liebherr CUP 3011, combină frigorifică cu consum redus

Combina frigorifică Liebherr CUP 3011 e una fabricată de un brand german și deci fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială. În general, aceste modele nu au un design rotunjit, ci mai pătrățos. Poate că nu vă interesează foarte mult cum arată la exterior, poate sunteți interesați mai mult cum arată la interior. Oricum, totul e dispus perfect astfel că nu aveți probleme la depozitarea alimentelor. Puteți pune chiar și fructe/legume deoarece are compartiment special pentru acele tipuri de alimente.

Alternative sunt aparatele frigorifice ceva mai ieftine, dacă aveți un buget mai mic. Personal, consider că are un preț potrivit pentru ce oferă și pentru ceva mai multe tehnologii ori dotări, trebuie să scoateți mai mulți bani din buzunar. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Liebherr CUP 3011, combină frigorifică cu consum redus

Combina frigorifică e una cu volum net total de 284 litri și e împărțit astfel: 85 litri la congelator iar restul de 199 litri e la frigider. Clasa de eficiență energetica e A+ care e corespunzătoare ținând cont că e un aparat nou. Pe an, acest aparat consumă cam 277 kW/h deci destulde puțin, iar un aparat mai vechi consumă mult mai mult.

Frigiderul are rafturi din sticlă securizată și iluminare interioară (cu LED era mai indicat deoarece era mai clar totul). Congelatorul e compartimentat și capacitatea de congelare e de 7 kg la 24 ore. Pe partea de design are finisaj pe alb, uși reversibile, mânere incorporate, iluminare interioară și termostat reglabil. La capitolul funcții are SmartFreeze, iar la alte branduri poartă o altă denumire. Nu sunt incluse multe accesorii dar are tavă pentru gheață, care e oarecum standard.

Plusuri: e fiabilă, are un consum redus de energie, design plăcut, funcția SmartFreeze și rafturi din sticlă (arată mult mai bine decât cele din srâmă și se curăță mai ușor).
Minusuri: nu prea sunt.

Liebherr CUP 3011 e un aparat destul de mare și care are nevoie de un spațiu generos pentru depozitare. Cu siguranță, poate lua locul vechiului aparat frigorific fie că era frigider fie că era o combină. Prefer un aparat mai nou deoarece e mai eficient și artă mai bine la interior și exterior.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu