≡ Meniu

Liebherr CUwb 3311, combină clasa A++

Liebherr CUwb 3311 e o combină frigorifică de la un producător german și se evidențiază prin clasa de eficiență energetică A++, existența No Frost și altele. Aparatul e unul care suportă multe tehnologii, iar printre acestea aș aminti SmartGrid (aparatul se va alimenta doar de la surse de energie regenerabile dacă aveți contoare SmartGrid).
Această combină e una care te va ajuta să ai mai mult timp liber întrucât are Smart Frost, iar cu această caracteristică aparatul o să facă mai puțină gheață.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe banii aceștia beneficiem de un aparat încăpător și care vine cu un consum energetic scăzut. Din imaginea de alături poți vedea că aparatul e unul care arată foarte bine, iar mânerele sunt unele ușor de folosit.

Liebherr CUwb 3311, combină clasa A++

Liebherr CUwb 3311 e o combină disponibilă îm mai multe culori (argintiu, albastru, verde și roșu), iar printre specificațiile de top ale acesteia se numără capacitate de 294 litri (e vorba despre un volum net), clasa A++ și dezghețarea automată (pe partea de frigider).
Atunci când se va întrerupe curentul acest aparat nu va avea probleme întrucât vine cu o autonomie de 27 ore, timp în care alimentele vor sta fără vreo problemă.
Congelatorul e unul foarte capabil cu o capacitate de congelare de 4 kilograme la 24 de ore. Această parte a aparatului e una care e dotată cu 3 compartimente, iar frigiderul are tot atâtea rafturi.

Pentru achiziția acestui model ar fi că vine de la un brand care oferă o garanție de 4 ani, costul de achiziție deloc mare, că vine cu No Frost, consumul foarte mic de curent și că e premium.
Contra achiziției ar fi că nu are MultiFlow (un sistem de distribuire a aerului rece pe mai multe căi).

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și să poată ține la rece o cantitate mare de alimente atunci îți recomand acest model. Nici nu va consuma mult curent electric, iar dacă ai panouri solare și contor special atunci vei economisi și mai mult curent.
Decongelarea trebuie uitată deoarece temperatura scăzută e transferată către pereții interiori ai aparatului, fiind un procedeu similar cu cel al unei lăzi frigorifice.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu