≡ Meniu

Liebherr GP 2033, congelator de 156 litri cu clasă A+

Congelatorul Liebherr GP 2033 e o alegere foarte bună dacă vreți spațiu pentru alimente. Aceste aparate fac ceva mai mult zgomot decât restul doar că la acesta e o excepție. Dacă vreți volum pentru un buget modest, optați pentru o ladă frigorifică iar dacă vreți doar spațiu câștigat, atunci alegeți un congelator. Arată bine dar acest aparat l-aș pune undeva unde e ferit de căldură, umiditate ridicată și unde copii să nu poate ajungă la el (să nu lase ușa deschisă). Unele aparate similare au chiar sistem de blocare cu încuietoare ori chiar sistem de avertizare pentru ușă deschisă.

Nu e nici foarte scump dar nici foarte ieftin, în general, prețul e în funcție de volum și sistem de răcire (cu sau fără No Frost). Oricum, e un aparat care îl folosiți doar când actualul congelator nu mai face față adică nu mai e loc în el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Liebherr GP 2033, congelator de 156 litri cu clasă A+

Congelatorul are volum de 156 litri, clasa A++ și 5 compartimente. Consumul la 24 de ore e de 0.47 kWh iar pe an consumul e undeva la 175 kWh. Cele 5 compartimente sunt destul de spațioase. Poate congela maxim 19 kg de alimente în 24 de ore și e destul de mult pentru un aparat frigorific, însă nu și pentru un congelator sau o ladă.

Pe partea de design are finisaj clasic pe alb, ușă reversibilă, mâner vertical dar și altele. Ca și funcții are: super congelare, SmartFrost și sistem varioSpace. Acestea măresc eficiența aparatului și astfel se reduce consumul. Nivelul de zgomot e unul redus iar 41 dB reprezintă nivelul maxim. Autonomia fără curent e de două ori mai mare decât cea a altor aparate.

Plusuri: capacitate de congelare mare, ocupă puțin spațiu, alimentele se mențin proaspete o perioadă mai lungă de timp, fiabilitatea.
Minusuri: nu prea sunt.

Liebherr GP 2033 e un aparat electrocasnic destul de mare dar care vine în ajutorul celor care au frigidere sau combine mici sau care nu mai fac față. Designul e clasic și nu are prea mare importanță cum arată deoarece nu e genul de aparat care ar trebui să fie pus în bucătărie (mai degrabă, într-o cămară).

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu