≡ Meniu

Liebherr GT 4232, ladă frigorifică de 380 litri

Lada frigorifică Liebherr GT 4232 e una ceva mai avansată decât restul deoarece nu se mai formează atâta gheață pentru că are StopFrost. Alte branduri oferă aparate cu tehnologie similară, doar că denumirea poate fi alta. Deci acest aspect e irelevant, însă e bine să vă ajungă și bugetul. Acest brand e unul german, motiv pentru care fiabilitatea nu poate fi pusă la îndoială indiferent de tipul aparatului ales. Dacă vi se pare prea scump atunci puteți alege un resigilat deoarece e mult mai ieftin și poate prezintă doar niște zgârieturi.

Poate că e mai scumpă decât multe altele, dar acea tehnologie de răcire e necesară deoarece vă ajută să economisiți bani și nu trebuie curățat atât de des. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Liebherr GT 4232, ladă frigorifică de 380 litri

Capacitatea de congelare de 29 kg e una foarte bună deoarece e mult peste medie și e corespunzătoare pentru un volum așa de mare. Consumul de energie e foarte scăzut și se datorează sistemului de răcire cu StopFrost. E vorba de un consum de 0.67 kWh la 24 de ore și acesta e satisfăcător pentru un volum net de 380 litri. De aceea are și o clasă energetică atât de bună A++. Multe lăzi frigorifice au un volum mult inferior, doar e bine să aveți ceva mai mult pentru situațiile în care aveți mai mult de cumpărat.

Spre deosebire de alte lăzi frigorifice, aceasta are funcție automată StopFrost și 2 coșuri mai mici în partea superioară pentru alimentele mai mici și care probabil vreți să le folosiți în perioada următoare. La un model așa de mare, mi se pare și normal să aibă iluminare la interior pentru a putea găsi alimentul dorit.

Plusuri: consum foarte mic de energie, capacitate de congelare foarte mare, fiabilitate și aspect plăcut.
Minusuri: nu prea sunt.

Liebherr GT 4232 oferă destul de multe motive pentru a o alegere ceva mai scumpă decât restul variantelor disponibile (de la alte branduri), dar nu orice ladă oferă un volum de 380 litri. Aceasta poate ține locul unui model mai vechi deoarece e mai eficient și performanțele sunt superioare. Putem spune că e vorba de un model din segmentul superior.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu