Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Liebherr K 2804, frigider cu iluminare interioară LED

Frigiderul Liebherr K 2804 face parte din cea mai nouă generație de aparate frigorifice de aceea arată așa de bine la interior și exterior, iar consumul de energie e foarte redus. Acest aparat e numai bun dacă aveți deja un congelator ori o ladă frigorifică și nu e nevoie de unul mare. Poate că nici nu aveți nevoie să congelați prea multe alimente deoarece preferați alimentele proaspete. Spre deosebire de multe alte frigidere acesta are multe suporturi pe ușă pentru a putea pune sticle sau brânzeturi.

Îl recomand deoarece e oferit de un brand german și care e destul de cunoscut chiar și în România. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Liebherr K 2804, frigider cu iluminare interioară LED

Acest aparat are o ușă destul de mare care se deschide ușor deoarece are un mâner vertical și nu incorporat. Clasa de eficiență energetică e A+ și e oferită pentru un consum anual de numai 226 kWh și nu orice model de 250 litri e la fel de eficient.

Congelatorul acestui frigider e de 21 litri și are performanțe satisfăcătoare – 2 kg la 24 de ore. Aveți nevoie de un spațiu destul de mic pentru instalare deoarece are o lățime de 55 cm și o adâncime de 63 cm. E dotat cu un termostat reglabil, iluminare interioară cu LED, ușă cu deschidere spre dreapta.

Culoarea e albă ca la majoritatea modelelor accesibile, iar mânerul e destul de mic și are o formă plăcută. Arată atât de bine deoarece are un design Swingline care e prezent pe noua generație. Deasemenea, prezintă accesorii destul de interesante și mă refer în special la suportul pentru sticle care e tot mai popular.

Plusuri: are un design plăcut, interior bine iluminat, rafturi din sticlă și ajustabile, volum generos și fiabilitate.
Minusuri: nu prea sunt.

Liebherr K 2804 poate ține locul oricărui frigider mai vechi deoarece oferă dotări mai bune și eficiență energetică superioară. E evident din poza de sus că are un congelator modest, chiar clasic. De aceea frigiderul vine cu o singură ușă și nu cu două, însă dacă avea un congelator de cel puțin 40 litri, cu siguranță, frigiderul ar fi avut mai o ușă.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu