≡ Meniu

Liebherr SBSESF7212, side by side de 651 litri cu NoFrost

Liebherr SBSESF7212 e unul dintre modelele premium – inox antiamprentă, NoFrost, VarioSpace, A+, Comfort GlassLine. Toate aceste sunt caracteristici care nu trebuie neglijate. Cu VarioSpace aveți mai mult spațiu intern pentru depozitarea diverselor alimente sau vase. E foarte important să aveți un aparat foarte mare dacă vreți să depozitați mult. O familie mai numeroasă are nevoie de un așa aparat dar chiar și o combină mare poate fi de folos, însă nici una nu oferă un congelator mare.

Alternativele sunt multe dacă nu vă interesează neapărat acest tip de aparat. Cu siguranță, nu oricine și-l poate permite de aceea există acele carduri de cumpărături. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Liebherr SBSESF7212, side by side de 651 litri cu NoFrost

Un aparat foarte mare nu poate consuma foarte puțin dar trebuie ținut cont de raportul volum/consum. Adică nu poate să consume la fel de puțin ca și o combină ori un frigider. Pe an, un astfel de aparat consumă cam 485 kWh și aceasta se datorează clasei de eficiență energetică A+. La modele așa de mari nu veți găsi ceva mai bun dar e foarte importantă și tehnologia de răcire deoarece reduce formarea de gheață, deci și consumul. La acesta Congelatorul are 8 compartimente și e normal să fie așa că e foarte mare. Sunt incluse următoarele accesorii: suport pentru ouă și acumulator pentru răcire.

Dimensiunile sale sunt generoase datorită spațiului de depozitare și cam toate side by side-urile sunt așa. Spre deosebire de o combină acesta are compartimentele în partea stângă și dreaptă (congelator, respectiv frigider). Lipsa dozatoarelor e un minus deoarece unele modele au și nu mă refer la cel de la acest brand, însă nu toți se și folosesc de ele.

Plusuri: toate acele caracteristici speciale, designul modern, congelator performant, afișaj LED și altele.
Minusuri: nu are dozatoare (dacă aveți nevoie de ele).

Liebherr SBSESF7212 e o alegere nu chiar accesibilă și care poate să țină locul a două aparate mari. Designul e diferit și nici nu putea avea altfel de mânere sau linii rotunjite. Dacă puneți accent pe design și nu vă place acest model, puteți verifica și concurența. Dar sper că v-am oferit suficiente motive pentru a alege modelul de mai sus și, în general, aparatele nemțești sunt de încredere.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu