≡ Meniu

MacBook Air 11″ MJVM2ZE/A, gen. 2015 cu Broadwell și tastatură retroiluminată

MacBook Air 11″ MJVM2ZE/A e un laptop al anului 2015 care se evidențiază printr-o portabilitate ridicată, prezența procesoarelor Intel Broadwell, greutatea mică și prezența celui mai avansat sistem de operare – Mac OS X Mavericks.
Se adresează celora care vor un laptop aspectiv și care să nu-i lase baltă atunci când au nevoie mai mare de el. Sunt mulți care instalează Windows pe aceste bijuterii, iar pe acest model puteți face acest lucru, dar e bine să instalați Windows 8.1 pentru că am citit pe net că hardware-ul acesta nou s-ar putea să nu fie compatibil cu 7.

Nu costă prea mult deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim o sculă dusă la zi din punct de vedere hardware și funcțional.

MacBook-Air-11-MJVM2ZE-A

Procesorul din această sculă e un i5 Broadwell dotat cu cip grafic Intel HD 6000, iar memoria RAM care face ca totul să ruleze fluent e de 4GB. Datorită noilor tehnologii de la Intel, astfel de laptopuri au baterii care țin mai mult și suport pentru wireless ac (pe două benzi).
Portabilitatea e extrem de bună întrucât greutatea e de 1 kilogram (deoarece carcasa e din aluminiu), iar bateria ține vreo 9 ore… poate ține și mai mult dacă utilizați laptopul rar.

Pro achiziția unui astfel de notebook ar fi ecranul clar (rezoluție 1366×768 pixeli), bateria care ține mult, tastatura retroiluminată, sistemul de operare avansat, că poți instala sistemul de la Microsoft pe el și hardware-ul ok.
Contra achiziției ar fi prețul came mare, dar aparatura profesională costă ceva mai mult.

Deci, dacă ești DJ, om de afaceri ori vrei ceva în care să te poți baza atunci îți recomand un astfel de laptop. Evident că are un preț mai piperat, dar dai un ban și stai în față. 😉
Din clipul de alături puteți vedea modelele Air de 11 și 13 inci, mai exact noile modele.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu