≡ Meniu

Maguay eXpertStation CS, desktop la reducere

Maguay eXpertStation CS e un sistem desktop pentru afaceri ori pentru acasă deoarece e realizați de experți din cele mai bune componente. Vine cu procesoare Intel de ultimă generație, iar garanția e de 3 ani… lucru care ne arată că vom beneficia de niște PC-uri foarte fiabile. În cazul în care nu știți prea multe despre brandul Maguay atunci trebuie să vă spun că e vorba despre unul românesc.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care se descurcă excepțional în sarcini office, business și multimedia.

Maguay eXpertStation CS, desktop la reducere

Pe partea de specificații se poate lăuda ca fiind dotat cu procesor Pentium (diferite modele din seria Haswell), hard rapid de 7200 rotații și 4GB memorie RAM. Evident că i se poate face upgrade cu componente mai bune (de exemplu o placă video dedicată ori un SSD), dar nu știu cât de mult o să vă ajute.
Fiind și pentru afaceri, acest PC e unul care are unitate optică, iar în acest fel o să poți instala diferite aplicații ori sistemul de operare. Evident că cel mai ușor e să instalezi sistemul de pe un stick USB 3.0, dar fiecare cum știe. Dacă nu știți ce sistem să instalați atunci eu vă recomand Windows 8.1 deoarece e cel mai capabil OS de până acum. Vor fi unii mai zgârciți care vor instala Linux, dar fiecare face cum știe.

Avantajele unui PC precum acesta e că nu te stresezi cu compatibilitatea componentelor, că vine la prețuri mici, fiabilitatea ok (are o garanție de 3 ani care e ok) și că are placă de rețea 10/100/1000.
Dezavantaje evident că sunt, dar putem trece peste ele. Dacă îl vrei pentru sarcini office atunci nu vei avea nevoie de placă video cu memorie dedicată ori de wireless ac.

De final pot să recomand acest PC celora care nu vor să se streseze ori vor niște calculatoare rezistente pentru firma lor.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu