≡ Meniu

Microsoft Lumia 435 Dual SIM la 319 lei

Pentru cei interesați de un telefon de 4 inci cu rezoluție 800×480 pixeli cu 1GB memorie RAM și procesor dual core recomand acest Microsoft Lumia 435 Dual SIM care acum e la reducere. E fratele mai mic al lui Lumia 535, telefon care are ecran de 5 inci și procesor quad core.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un telefon care e foarte stabil grație hardware-ului și software-ului (Windows Phone 8.1).

Microsoft-Lumia-435-Dual-SIM

Alternativa

Specificații care te-ar interesa la acest model ar fi ecranul de 4 inci cu rezoluție 800×480, procesorul Snapdragon 200 (dual core), memoria RAM 1GB, spațiul intern de 8GB, suportul pentru două cartele (dual SIM).
Sistemul e Windows Phone, iar în opinia mea acesta e unul dintre cele mai bune sisteme de pe piață. Evident că are versiunea 8.1, iar când 10 o să fie stabil atunci se va putea face update.

Avantajele achiziționării unui smartphone Microsoft ar fi prețul mic, că vine cu suport pentru o gamă variată de aplicații, că arată bine și că sunt disponibile actualizări periodice.
Contra achiziției ar putea fi faptul că nu quad core și că are o cameră foto de doar 2MP.

Deci, pentru cei în căutarea unui telefon cu stil cred că acesta ar fi unul foarte bun. Nu e deloc greu de utilizat, iar meniurile pot fi setate să fie în culoarea preferată. În opinia mea acest OS e mult mai ușor de utilizat decât Android, și numărul de aplicații e similar, oarecum.
Pentru a vă face o impresie legată de acest model am pus alături un preview.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu