≡ Meniu

Miele CM 6310, espressor high end

Pentru cei în căutarea unui espressor de top recomand Miele CM 6310 întrucât e un electrocasnic de top de la producătorul german Miele. Poate că o să aveți reticențe în a achiziționa aparatul întrucât nu ați mai auzit de acest brand și de aceea trebuie să vă spun că acesta e unul german și face doar aparatură de top, iar de curând își comercializează aparatele și în țara noastră.
Facilitățile oferite de CM 6310 nu le vei întâlni la alte modele, printre acestea numărându-se posibilitatea preparării simultane a două cești, comandare touch cu profile și râșnița incorporată.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acest cost primim un aparat cu adevărat bun care poate fi utilizat pentru a prepara multiple feluri de băuturi (am să încerc să le precizez mai jos).

Miele CM 6310, espressor high end

Specificațiile aparatului sunt unele de top, mai exact vine cu o capacitate mare (rezervor de apă de 1,8 litri, suportă două cești, iar cafea poți pune 300 grame), cu operare touch (pe un ecran tactil), iar presiunea e de 15 bar… precum la aparatele care se respectă.
Vine cu o râșniță metalică, mai exact din oțel. Știu că unii spun că râșnițele ceramice sunt mai bun, dar se pare că Miele știe mai bine.
Printre băuturile care pot fi preparate cu ajutorul acestui aparat se numără espresso, cafea, lungo, latte macchiato, cappuccino, ristretto și caffe latte.

Pro achiziția acestui model ar fi că e automat, că e all in one (nu trebuie să cumperi râșniță etc), fiabilitatea ridicată și utilizarea simplă.
Contra ar fi greutatea de circa 10 kilograme și că are un preț cam piperat.

Deci, dacă te interesează un aparat care să arate bine și care să prepare băutura preferată rapid și la o calitate superioară atunci îți recomand modelul acesta. Poate fi utilizat în scopuri comerciale, dar și pentru acasă.
Pentru a-ți face o părere despre cum arată acest model îți recomand clipul de alături.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • Fabian

    Am un model similar acestuia si vreau ca spun ca initial eram sceptic legat de calitatea brandului si produselor sale, dar acum nu mai sunt. Am un astfel de apart de foarte multi ani si functioneaza ca in prima zi. Stiu ca au preturi mari, dar pe vremea cand l-am luat eu l-am luat la second de la cineva care ducea din Germania.

Lasă un comentariu