≡ Meniu

Miele TKB 550 WP, uscător premium clasa A++

Miele TKB 550 WP e un uscător de rufe de la brandul nemțesc Miele. Acest brand e unul care produce electrocasnice premium pentru uz casnic (domestic) ori comercial. Poți să îl folosești pentru uscarea a până la 8 kilograme de rufe cu ajutorul a până la 10 programe. Uscătoarele sunt cunoscute ca fiind ceva mai gălăgioase, dar acest model are panouri pentru izolare fonică, iar asta-i asigură o funcționare silențioasă.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care ne va ajuta să ne uscăm rufele atunci când nu avem unde să le punem pentru așa ceva ori dacă afară plouă.

Miele TKB 550 WP, uscător premium clasa A++

Pe partea de specificații se poate lăuda cu capacitatea mare de 8 kilograme, că vine cu un număr de 10 programe și cu o eficiență energetică foarte bună. Vine și cu ceva similar Fuzzy Logic, adică are senzori pentru relarea automată a condițiilor de uscare.
Este un aparat realizat din materiale de calitate deoarece cuva e din inox, acest material asigurând durabilitatea aparatului, dar și fiabilitatea. Chiar și garanția de 2 ani o să te ajute în acest sens.
Am văzut că la descrierea produsului de pe diferite site-uri scrie că are „PC update”, iar acest lucru înseamnă că aparatul poate fi actualizat prin intermediul calculatorului… deja se vede că și electrocasnicele devin din ce în ce mai complicate.

Pentru achiziția modelului acesta ar fi fiabilitatea, că e eficient, aspectul plăcut, că are multe programe, că are funcție specială așa încât rufele să nu se șifoneze (deci ceva anti șifonare) și ceva oarecum similar caracteristicii Fuzzy Logic care o întâlnim la unele mașini de spălat. Legat de silențiozitate cred că e bine că vine cu acele panouri așa încât să nu fie un electrocasnic prea gălăgios.
Contra achiziției ar putea fi costul de achiziție destul de mare.

De final pot spune că acesta aparat e unul premium pentru cei care vor să investească într-un aparat de calitate care uscă o cantitate mare de rufe într-un mod eficient.
Reticențe nu ar trebuie să aveți legate de brand întrucât, după cum am zis mai sus, brandul e unul din Germania. Majoritatea fabricilor sale sunt localizate în acestă țară, iar asta ne spune despre calitatea produsului final.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu