≡ Meniu

Miele WKB 130 WPS, mașină de spălat de lux

Miele WKB 130 WPS este o mașină de spălat cu o capacitate de 8 kilograme, capacitate de centrifugare mare și un consum foarte mic de curent. Vine de la producătorul Miele care e unul nemțesc (are 12 fabrici de producere a electrocasnicelor din care 8 sunt localizate în Germania), iar aparatura făcută de acest e considerată ca fiind premium/de lux.
Electrocasnice precum acesta sunt bune pentru acasă (în domeniul domestic), dar și în domeniul comercial. Nici nu os ă vă facă facturi prea mari la curent deoarece clasa de eficiență energetică e A+++.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi, iar pe acești bani primim un aparat care nu doar e premium, ci care e realizat din materiale foarte bune (de exemplu are tamburul din inox).

Miele WKB 130 WPS, mașină de spălat de lux

Caracteristici care te-ar interesa la acest model ar fi o caracteristică similară Fuzzy Logic (reglaj automat al consumului de apă și energetic), izolare fonică (așa încât să fie și mai silențioasă; la spălare are un nivel de zgomot de 48 decibeli).
Pe partea de programe are un număr mare (11), iar dacă te interesează să speli rapid ceva atunci există programul Express 20.
Vine și cu niște funcții mai SF cum ar fi „Pre călcare”, dar utilitatea unora e discutabilă.
La capitolul centrifugare are 1600 rotații, ceea ce înseamnă că are clasa A de centrifugare. E o clasă bună și suficientă în cazul nostru, adică pentru o mașină cu 8 kilograme ca și capacitate.

Avantajele achiziționării unui electrocasnic precum acesta ar fi producătorul (unul european), fiabilitatea ridicată, că vine cu diferite lucruri care te vor ajuta să ai un consum mic de resurse și altele.
Singurul minus ar fi că are un preț destul de mare, dar un aparat ca acesta îl ai pe viață.

De final pot spune că acest model e unul excelent în cazul în care te interesează ceva de calitate și rigid. Te asigur că nu te va lăsa baltă când ai nevoie, iar garanția de 2 ani o să te ajute dacă apare o problemă neprevăzută.
Alături am pus un clip pentru a vă face o părere aproximativă legată de aspect, însă trebuie să vă atrag atenția că în clip e un model similar.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu