≡ Meniu

Mio Spirit 7500 LM, sistem de navigație cu actualizări pe viață

Mio Spirit 7500 LM e unul dintre multe sistem de navigație care au ecran generos, actualizări gratuite pentru hărți din partea brandului și harta Europei. Poate fi folosit doar pentru autoturisme iar pentru alte vehicule cum sunt motocicletele și camioanele există alte sisteme de navigație (programul ține cont de dimensiunile vehiculului, dar și dimensiunea e diferită, în special la motociclete). Aceste aparate sunt tot mai ieftine deoarece mulți preferă să folosească tableta ori telefonul.

E mult peste un telefon deoarece are suport, poate fi conectat la mașină pentru a-l încărca și hărțile sunt foarte bune. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Mio Spirit 7500 LM, sistem de navigație cu actualizări pe viață

Ca și caracteristici speciale are procesor Mstar de 800 MHz. Ecranule mare dar rezoluția nu e foarte mare – 480 xu 272 pixeli. Nu e nevoie de mai mult deoarece nu are alte funcții. Unele sisteme oferă chiar și interfață multimedia dar eu aș prefera o tabletă sau un telefon mare. Dacă aveți deja un smartphone, poate că un GPS nu ar mai avea sens, însă nu toate aplicațiile cu hărți sunt bune.

Pentru că aceasta oferă FUll Europe, aveți incluse multe țări, chiar și România. Poate că nu e foarte detaliată harta dar eu consider că vă veți descurca. Dimensiunile sale sunt destul de reduse astfel că poate fi luat cu voi dacă nu vreți să-l lăsați în mașină.

Alte caracteristici sunt: actualizări pe viață a hărților, informații despre viteza limită de pe unele drumuri, actualizări pe viață pentru Safety Camera, 3D Junction Views, mod pieton, planificator excursie, găsește-mi mașina, ghid tunel etc. În pachet veși primi suportul pentru parbriz și cablul de conectare pentru încărcare.

Plusuri: are un preț corect, aparatul e fiabil, ușor de folosit, are un ecran mare, asistență la parcare, suportă carduri, avertizare radare, interfața software-ului, hărți bune și altele.
Minusuri: nu are interfață multimedia.

Mio Spirit 7500 LM e un aparat util și care poate fi o alternativă la unul cu mai multe funcții dar nu are hărți actualizate. Unii producători oferă actualizări doar câteva luni de la achiziție dar eu zic că un aparat ca acesta poate fi considerat ca o investiție pe viitor.

{ 5 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
 • Cornel Balta

  Am cunparat un GPS Mio Spirit7500lm si nustiu sa al actualizez

 • BUTU STEFAN

  Am cumparat un gps mio spirit 7500 lm si am constatat ca nu recunoaste limitele de viteza 70,30.recunoaste 50 si 100. Ce trebuie sa fac ?

 • Bogdan - Paul

  Astazi am facut comanda la emag de un asemenea GPS.Baietii de acolo mi-au spus ca in termen de 30 de zile de la achizitie trebuie sa-mi fac un cont pe site-ul mio pentru a primi actualizarile. Se conectea gps-ul la un calculator si se face actualizarea. Marti ar trebui sa intru in posesia aparatului si atunci imi voi face si cont. Pentru actualizare vei primi un mesaj pe mail banuiesc.

 • laurentiu

  In pachetul distribuit nu exista codul de 25 de caractere necesar actualizarii pe viata . Unde trebuie sa caut ?

 • gheorghe popescu

  As dori sa-mi spuneti care este timpul optim de incarcare a acumulatorului.
  Va multumesc.

Lasă un comentariu